Jij en de wereld iedere dag vitaler

Bij Vitaily zijn we ons elke dag weer bewust van onze rol. Wij willen écht de aarde mooier achterlaten dan dat we haar vonden, daarom staat duurzaamheid bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Voor onze kinderen. En hun kinderen.

Hierdoor doen we heel veel om ons product hierbij aan te laten sluiten. We zijn naar ontelbaar leveranciers geweest, met de vraag naar een duurzame verpakking voor onze suppletie. We wilden perse iets dat weinig tot geen sporen achterlaat. Dat is onze biofolie geworden.

Lees verder

Ook maken we geen gebruik van dierlijke producten. Voor onze Omega-3 maken we gebruik van een duurzame algenolie. Dit was een moeilijke beslissing. Ook voor ons. We gebruikten hiervoor namelijk visolie, dat een stuk goedkoper is. Maar dit voelde voor ons niet meer goed. Dus hebben we de beslissing gemaakt om te gaan voor de, veel duurdere, algenolie. Algenolie is goed voor hetzelfde als visolie, maar dan duurzamer en vegan. Dit had ons heel veel trouwe abonnees kunnen kosten. Maar wat bleek? We waren eerlijk, transparant, en vertelden ons verhaal. En onze klanten bleven bij ons. Zo bijzonder. We doen het echt samen!

We voelden ons nog wel een beetje dubbel over het (duurzame, maar toch) papier dat we gebruiken voor onze verpakkingen. Hiervoor laten wij, voor elke maanddoos Vitaily (en voor elke abonnee elke maand dat de abonnee lid is) een boom planten in Zuid-Amerika. We hebben inmiddels al duizenden bomen mogen planten. Dat voelt goed.

Maar niets is zo aan verandering onderhevig als wij; we komen vast wel weer met een nieuw tof, extraatje dat bijdraagt aan duurzaamheid! Leuk!

Minder tekst

Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat is het

Plantaardig

De allerbeste
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

Het is makkelijk om
een verschil te maken

Oké, makkelijk is misschien een overstatement, maar door Vitaily te kiezen maak je samen met ons de wereld een stukje vitaler. De allerbeste en meest duurzame vegan ingrediënten, 100% plasticvrij en met liefde geproduceerd.

Wij geloven dat door onze gezondheid van binnenuit aan te pakken, we de wereld van binnenstebuiten kunnen veranderen.

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.