DE INS & OUTS OVER SEKSUALITEIT EN LEEFSTIJL

Bestel de digitale
Libidospecial

€5,95

Libido, re, mi, fa, sol, la, ti, do

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen met wat (mogelijk herkenbare) vragen. Vind je het eng om te delen wat je fijn vindt (in of buiten het bed)? Voel je je na je zwangerschap niet meer sexy? Merk je dat jij minder vaak of sowieso weinig ‘zin’ hebt in intimiteit? Ervaar je zoveel stress dat seks het laatste is waar je aan denkt? Heb je last van mentale blokkades die je in de weg zitten als het om intimiteit gaat? 

Je bent lang niet de enige als je instemmend zou antwoorden op een of meerdere kwesties hierboven. En er is hoop.
In dit magazine duiken we ‘diep’ in de materie – we nemen de tijd voor intimiteit.

We zoomen in op wat ervoor nodig is om (weer) intimiteit te voelen. Welke invloed voeding, leefstijl en hormonale anticonceptie hebben op hoe je in je vel zit. Waarom een drukke, stressvolle levensstijl een dooddoener is voor je knuffelplezier en de tijd die je tussen de lakens spendeert.

Deze en meer intimiteitsvraagstukken nemen we in de Libidospecial onder de loep, samen met drie toppers van experts. Ook delen we spicy recepten en onze favoriete boeken en parels van podcasts. 

Vitaily Libidospecial

Met deze geschreven vitaminebom – onze Libidospecial – hopen we je meer inzicht te geven in intimiteit, seksualiteit en de invloed die je hier zelf op hebt door de juiste omstandigheden te creëren. 

Vitaily heeft de afgelopen jaren al duizenden mensen geholpen richting een vitaler leven en voegen jou graag toe aan de club. Alles voor een happy, healthy life. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn, integendeel. 

We vroegen een grote groep Vitaily-fans via e-mail én Instagram welk thema voor hen bovenaan op het wensenlijstje staat als onderwerp voor een magazine. Met kop en schouders stak ‘het libido’ erboven uit. Blijkbaar zijn velen van jullie nieuwsgierig naar welke factoren invloed hebben op de behoefte aan intimiteit. En dan geldt natuurlijk: 1 + 1 = 2. Jullie vragen, wij schrijven.

Samen met ‘onze’ Richard de Leth (OERsterk), Vitaily-vriendin Charlotte de Jong en nog drie inspirerende experts uit ons vitale netwerk (Inge Visser, Steven Vreden en Sarah Leers) hebben wij dit magazine voor je samengesteld. Maar liefst 68 pagina’s bomvol kennis, tips en inspiratie op het gebied van intimiteit en leefstijl.

Veel leesplezier!

Vitaily zorgt
voor jou

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.