Betaling en
bezorging

Bij Vitaily hanteren wij; vandaag besteld = morgen in huis. Als je een abonnement hebt, kan je in jouw account precies zien wanneer jouw volgende levering komt.

Als we jouw pakket verzenden, ontvang je van ons een Track en Trace. Zo kan je jouw pakket goed in de gaten houden

Jazeker! We bezorgen alleen momenteel niet in de UK. Dit ivm de absurd hoge invoerrechten die er momenteel betaald moeten worden.

Er zijn talloze manieren waarmee je kan betalen bij Vitaily. Denk aan iDeal, creditcard, Bancontact etc. Voor alle opties kan je ook even kijken bij het afrekenveld. Mis je een optie? Laat het gerust weten! Mail je naar administratie@vitaily.nl?

Jazeker! Je kan bij de aanschaf van jouw pakket een apart factuur- en afleveradres invullen. Heb je een abonnement, en wil je je adres wijzigen? Dan kan dat eenvoudig in jouw dashboard.

De maanddoos Vitaily past door de brievenbus. Hierdoor hoef je niet voor jouw pakket thuis te blijven. Als je een abonnement hebt, is jouw eerste zending een (groot) pakket. De ‘navulverpakkingen’ die hierop volgen passen wel door de brievenbus.

Is Vitaily veilig
voor mij?

Bij sommige mensen kan jodium schildklierklachten verergeren. Dit is per individu verschillend en in de meeste gevallen treden negatieve effecten op bij jodiuminnames die hoger liggen dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). De ADH voor jodium voor volwassenen is 150 mcg. Voor vrouwen die zwanger zijn geldt een ADH van 175 mcg en voor vrouwen die borstvoeding geven 200 mcg. Vitaily bevat minder dan de AHD, namelijk 100 mcg per dag.

Wanneer schildklierklachten door jodium erger worden, nemen zij vaak weer af zodra de jodiuminname wordt verlaagd.
Daarnaast is het belangrijk om minimaal vier uur te houden tussen de inname van schildkliermedicijnen (T4 en/of T3) en Vitaily. Magnesium kan namelijk de opname van schildkliermedicatie remmen.

In Vitaily zitten vier ingrediënten die in een hoge dosering de werking van bloedverdunners (Coumarine-derivaten: marcoumar, acenocoumarol, fenprocoumon, warfarine) kunnen beïnvloeden, namelijk omega 3-vetzuren, vitamine A, vitamine K en magnesium. De doseringen van de omega 3-vetzuren (1000 mg), vitamine A (400 mcg) en vitamine K2 (90 mcg) in Vitaily zijn veilig te gebruiken in combinatie met bloedverdunnende medicijnen. Negatieve effecten treden pas op bij 5.000 mg omega 3-vetzuren en/of bij meer dan 750 mcg vitamine A en/of bij vitamine K-doseringen van meer dan 100 mcg per dag. ( wij hebben 90 mcg)

Het is altijd wijs om bij gebruik van bloedverdunners de bloedstollingswaarde regelmatig te meten.
Mogelijk wordt de inname van vitamine A te veel als Vitaily wordt gecombineerd met het regelmatig eten van lever. Wees hier dus op bedacht.

Magnesium kan de opname van Coumarine-derivaten remmen als zij gelijktijdig worden ingenomen. Daarom is het advies om minimaal 2 uur te houden tussen de inname van Coumarine-derivaten en Vitaily.

Het beste is dan om jouw jodium pijl goed te meten (via het bloed). Als je namelijk veel producten eet waar veel jodium in zit (denk aan witvis, of zeekraal), dan krijg je via voeding al genoeg jodium binnen. Bij Hashimoto is het belangrijk om jouw jodium inname onder de 150 microgram per dag te houden. In Vitaily zit 100 microgram jodium. Mocht je hier nog iets over willen vragen, stuur ons gerust een berichtje! Dan kijken we graag met je mee.

Inhoud

Ja, Vitaily is geheel glutenvrij.

Kort samengevat; wij willen als Vitaily niet op grote schaal bijdragen aan overbevissing en simpelweg het doden van dieren. Dit kan ook op een milieu- én diervriendelijker manier, namelijk door het gebruik van algenolie.

Deze vraag krijgen wij enorm veel. Wij houden ongeveer een grens aan van 50 kilo en/of 18 jaar. Wij geven zelf onze jonge kinderen graag de Multi Guard van Lamberts, in combinatie met een goede visolie.

Dat klopt inderdaad. Hierdoor hebben wij ook gekozen voor exact deze inhoudsstoffen. In deze hoeveelheden is het onmogelijk om een overschot te krijgen, als je al gezond eet. En het kan natuurlijk altijd dat te wat extra nodig hebt. Foliumzuur als je een zwangerschapswens hebt bijvoorbeeld. Of magnesium als je erg veel sport.

Een allergie is op een eiwit (bijvoorbeeld in vis of alg), dus in hele product. In de capsules zit alleen olie, dus meestal reageren mensen hier niet op. Maar mocht je onverhoopt toch last krijgen, neem vooral contact op.

Kort samengevat; vitamine D3, vitamine K2, Omega 3, Magnesium, Jodium, Selenium, vitamine B12 en zink. Lees hier meer over de ingrediënten.

Het meest optimale is met een glas water bij de eerste maaltijd van de dag. Maar we hebben ook klanten die het fijn vinden het in de avond in te nemen. Dus zie vooral wat jou past.

In principe niet. Maar als je een enorm tekort hebt in jouw bloed (dat kan je laten prikken), dan is het wel zinvol om een extra ‘boost’ in te nemen. Vitaily is voldoende, naast een gezonde leefstijl uiteraard.

Je kan Vitaily prima innemen naast andere supplementen. Wel is het belangrijk goed te kijken naar de inhoudsstoffen van de eventuele andere suppletie. Extra jodium is bijvoorbeeld niet nodig, en zelfs onverstandig. Lees dus altijd even goed door wat elkaar eventueel zou overlappen. Kom je er niet uit? Mail ons gerust.

Vitaily is ‘geboren’ uit de wens een goede suppletie te bieden naast een gezond voedingspatroon. Dus niet ter vervanging. Wij vinden 500 gram groenten per dag een gezond voedingspatroon. Als je dat eet, krijg je in principe voldoende vitamine C binnen. Vandaar dat wij dit niet toevoegen. Bij een lage weerstand is het natuurlijk altijd goed om extra vitamine C in te nemen.

Als je foliumzuur samen met Vitaily inneemt is dat goed. In Vitaily zit 100 mcg jodium, maar je hebt 200 mcg jodium per dag nodig als je zwanger bent. Let er dus op dat je die andere 100 mcg per dag dus wel via je voeding binnenkrijgt. Op deze pagina zie je een overzicht van het jodiumgehalte per voedingsmiddel.

Vitamine A in Vitaily is geen probleem, aangezien het de vorm bètacaroteen is. Dit kan geen kwaad. Daarentegen kan een teveel aan vitamine A in de vorm retinol wel problemen veroorzaken als je er te veel van neemt (>3.000 mcg p/d). Bètacaroteen wordt in je lichaam naar behoefte omgezet in retinol. Als je voldoende retinol hebt stopt de omzetting. Daarom krijg je via bètacaroteen nooit teveel vitamine A binnen.

Duurzaamheid

Een leuke vraag! Wij laten bij elke maanddoos die verkocht wordt (ook als je een abonnement hebt, dan voor elke maand dat je lid bent) een boom planten. We zijn trots dat we aangesloten zijn bij Eden Reforestation Projects. Zie hier hun site voor meer informatie: www.edenprojects.org.

Jazeker, 100%! En daar zijn we heel erg trots op. Na een half jaar is het dagzakje volledig vergaan – inclusief de (natuurlijk!) inkt. Biofolie is de laatste tijd vaak negatief in het nieuws geweest. Veel bedrijven claimen ‘biofolie’ te gebruiken, die toch niet 100% afbreekbaar is. Greenwashing is dat (Doen alsof je ‘groen’ bent, maar dit dus niet bent…). Daarbij kiezen we bewust voor 1 design die op alle zakjes dezelfde tekst drukt.

Gebruikersvragen

Hier hebben wij lang over nagedacht, en we hebben besloten niet aan familiekorting te doen. Dat zou dan eigenlijk een soort ‘staffelkorting’ zijn. We willen de prijs van ons abonnement zo laag mogelijk houden. Voor al onze abonnees. Dus dan kunnen we helaas in geen geval korting geven.

Nee, wij hebben geen standaard korting. Soms hebben we een leuke actie. Dit noemen wij altijd in onze nieuwsbrief.

Als je een abonnement afsluit bij Vitaily, ontvang je de volgende dag al een prachtig Welkomstpakket van ons. Hierin zitten 90 dagzakjes, voldoende voorraad dus voor 3 maanden. Na ongeveer 2,5 maand volgt er een automatisch incasso, en komt er een nieuwe voorraad Vitaily jouw kant op. Zo hoef je nooit zonder te zitten!

Jazeker! Daar zijn wij ook heel trots op! Een flexibel abonnement is helemaal wat bij ons past. Je kan namelijk in jouw eigen dashboard, als je hier inlogt: www.vitaily.nl/mijn-account, alles aanpassen naar wat jij wilt. Neem je een abonnement samen met jouw huisgenoot? Dan wil je vast jouw volgende zending wat eerder ontvangen. Dat kan! Vergeet je weleens een zakje, en heb je nog voldoende voorraad? Dan schuif je de volgende zending toch gewoon even wat op? Vitaily helemaal stopzetten kan natuurlijk ook. Mail je dan even naar Marieke? Marieke is bereikbaar op info@vitaily.nl 

Als je Vitaily liever eerst even wilt proberen, is het handig om te starten met ons proefpakket, waarin 30 Vitaily dagzakjes zitten. Deze verpakking past door jouw brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. 🙂

Tevredenheid
en retour

Wat vervelend dat de inhoud van jouw dagzakje niet correct is. Sorry!

Bij Vitaily kiezen wij niet voor grote, massale fabrieken. Het duurzame aspect met oog voor een gezonde maatschappij voeren wij met liefde ook door in onze productieketen. De dagzakjes leggen een eerlijke route af en worden gecontroleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Twee softgels en twee tabletten per zakje is zoals het hoort. Een persoonlijke check is een groot voordeel, maar ook een groot nadeel, namelijk dat je je hoofd er wel bij moet houden :-).

Helaas gaat er dan wel eens iets mis. Dat is ook zo bij grote potten van 100 – 200 stuks, maar daar merk je minder snel dat je wat exemplaren mist. Met liefde sturen we je wat extra zakjes toe.

Mail vooral je adresgegevens, het aantal zakjes waar het om gaat en het batchnummer (deze vind je op de zijkant van het zakje) naar bestellingen@vitaily.nl. Dan gaan we voor je aan de slag.

Jazeker! Wij streven er oprecht naar om onze klantenservice op een 5 sterren niveau te houden. Dus mail of bel ons.

He, wat vervelend! Neem je contact op met ons? Dan kijken we met liefde met je mee.

Kijk, dat hebben we heel graag! Tevreden en blije klanten. Je kan hier een reactie achterlaten als je wilt. Daar help je ons enorm mee! Laat hier een reactie achter.

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.