Betaling en
bezorging

Bij Vitaily hanteren wij; vandaag besteld is morgen in huis. Als je een abonnement hebt, kan je in jouw account precies zien wanneer jouw volgende levering komt.

Als we jouw pakket verzenden, ontvang je van ons een Track en Trace. Zo kan je jouw pakket goed in de gaten houden

Jazeker! We bezorgen alleen momenteel niet in de UK. Dit ivm de absurd hoge invoerrechten die er momenteel betaald moeten worden.

Er zijn talloze manieren waarmee je kan betalen bij Vitaily. Denk aan iDeal, creditcard, Bancontact etc. Voor alle opties kan je ook even kijken bij het afrekenveld. Mis je een optie? Laat het gerust weten! Mail je naar administratie@vitaily.nl?

Jazeker! Je kan bij de aanschaf van jouw pakket een apart factuur- en afleveradres invullen. Heb je een abonnement, en wil je je adres wijzigen? Dan kan dat eenvoudig in jouw dashboard.

De maanddoos Vitaily past door de brievenbus. Hierdoor hoef je niet voor jouw pakket thuis te blijven. Als je een abonnement hebt, is jouw eerste zending een (groot) pakket. De ‘navulverpakkingen’ die hierop volgen passen wel door de brievenbus.

Is Vitaily veilig
voor mij?

Bij sommige mensen kan jodium schildklierklachten verergeren. Dit is per individu verschillend en in de meeste gevallen treden negatieve effecten op bij jodiuminnames die hoger liggen dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). De ADH voor jodium voor volwassenen is 150 mcg. Voor vrouwen die zwanger zijn geldt een ADH van 175 mcg en voor vrouwen die borstvoeding geven 200 mcg. Vitaily bevat minder dan de AHD, namelijk 100 mcg per dag.

Wanneer schildklierklachten door jodium erger worden, nemen zij vaak weer af zodra de jodiuminname wordt verlaagd.
Daarnaast is het belangrijk om minimaal vier uur te houden tussen de inname van schildkliermedicijnen (T4 en/of T3) en Vitaily. Magnesium kan namelijk de opname van schildkliermedicatie remmen.

Inhoud

Ja, Vitaily is geheel glutenvrij.

Kort samengevat; wij willen als Vitaily niet op grote schaal bijdragen aan overbevissing en simpelweg het doden van dieren. Dit kan ook op een milieu- én diervriendelijker manier, namelijk door het gebruik van algenolie.

Deze vraag krijgen wij enorm veel. Wij houden ongeveer een grens aan van 50 kilo en/of 18 jaar. Wij geven zelf onze jonge kinderen graag de Multi Guard van Lamberts, in combinatie met een goede visolie.

Dat klopt inderdaad. Hierdoor hebben wij ook gekozen voor exact deze inhoudsstoffen. In deze hoeveelheden is het onmogelijk om een overschot te krijgen, als je al gezond eet. En het kan natuurlijk altijd dat te wat extra nodig hebt. Foliumzuur als je een zwangerschapswens hebt bijvoorbeeld. Of magnesium als je erg veel sport.

Een allergie is op een eiwit (bijvoorbeeld in vis of alg), dus in hele product. In de capsules zit alleen olie, dus meestal reageren mensen hier niet op. Maar mocht je onverhoopt toch last krijgen, neem vooral contact op.

Kort samengevat; vitamine D3, vitamine K2, Omega 3, Magnesium, Jodium, Selenium, vitamine B12 en zink. Lees hier meer over de ingrediënten.

Het meest optimale is met een glas water bij de eerste maaltijd van de dag. Maar we hebben ook klanten die het fijn vinden het in de avond in te nemen. Dus zie vooral wat jou past.

In principe niet. Maar als je een enorm tekort hebt in jouw bloed (dat kan je laten prikken), dan is het wel zinvol om een extra ‘boost’ in te nemen. Vitaily is voldoende, naast een gezonde leefstijl uiteraard.

Je kan Vitaily prima innemen naast andere supplementen. Wel is het belangrijk goed te kijken naar de inhoudsstoffen van de eventuele andere suppletie. Extra jodium is bijvoorbeeld niet nodig, en zelfs onverstandig. Lees dus altijd even goed door wat elkaar eventueel zou overlappen. Kom je er niet uit? Mail ons gerust.

Vitaily is ‘geboren’ uit de wens een goede suppletie te bieden naast een gezond voedingspatroon. Dus niet ter vervanging. Wij vinden 500 gram groenten per dag een gezond voedingspatroon. Als je dat eet, krijg je in principe voldoende vitamine C binnen. Vandaar dat wij dit niet toevoegen. Bij een lage weerstand is het natuurlijk altijd goed om extra vitamine C in te nemen.

We adviseren je om bij een zwangerschap(s)wens een speciale multivitamine te nemen. Bijvoorbeeld Elke Dag Mama van Vitals, of Prena Fem van Orthica.

Duurzaamheid

Mag het dagzakje bij het GFT?

Een leuke vraag! Wij laten bij elke maanddoos die verkocht wordt (ook als je een abonnement hebt, dan voor elke maand dat je lid bent) een boom planten. We zijn trots dat we aangesloten zijn bij dit project: Eden Reforestation Projects. Zie hier hun site voor meer informatie: www.edenprojects.org.

Gebruikersvragen

Hier hebben wij lang over nagedacht, en we hebben besloten niet aan familiekorting te doen. Dat zou dan eigenlijk een soort ‘staffelkorting’ zijn. We willen de prijs van ons abonnement zo laag mogelijk houden. Voor al onze abonnees. Dus dan kunnen we helaas in geen geval korting geven.

Nee, wij hebben geen standaard korting. Soms hebben we een leuke actie. Dit noemen wij altijd in onze nieuwsbrief.

Tevredenheid
en retour

Jazeker! Wij streven er oprecht naar om onze klantenservice op een 5 sterren niveau te houden. Dus mail of bel ons.

He, wat vervelend! Neem je contact op met ons? Dan kijken we met liefde met je mee.

Kijk, dat hebben we heel graag! Tevreden en blije klanten. Je kan hier een reactie achterlaten als je wilt. Daar help je ons enorm mee! Laat hier een reactie achter.