Populaire recepten
Alle recepten
bereiding: 45 min (15 min snijden/voorbereiden en 30 min oventijd)
Meer groenten eten? Tover dit bulgur-recept op tafel
Gezond kokkerellen kan voor sommige mensen een 'ding' zijn. Maar zodra het in je systeem zit, wordt het een way of life. Dan is het geen 'moeten' meer, maar willen. Niet alleen omdat het goed voor je is, maar ook omdat het fantastisch is om gerechten te maken met mooie (seizoens)producten. En bovendien is het ontzettend lekker. Tover jij deze bulgur met seizoensgroenten op tafel?
2 min lezen
‘t Heerlijk avondje is gekomen: tijd voor gezonde pepernoten (vegan!)
Trek in pepernoten? Snappen we, in deze tijd van het jaar. Maar dat ze niet bijster gezond zijn, hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Gelukkig is er een healthy alternatief: een recept voor gezonde pepernoten. En, ook prettig: ze zijn helemaal vegan!
2 min lezen
Om je vingers bij af te likken: recept ‘spannende’ chocolademousse
Zin een spannend toetje dat niet té ongezond is? Deze chocolademousse met een spannende twist van maca heeft een karamelachtige smaak. Daarnaast bevat deze mousse rauwe cacao en lijnzaad, twee ingrediënten die bevorderlijk zijn voor het libido.
30 min bereiding
Boerenkoolstamppot met rode kool, geitenkaas en vegaballetjes
Een van de fijnste dingen aan de winter? Stamppotjes eten! Het maakt eigenlijk niet uit wat voor weer het is, boerenkool gaat er altijd in. Vandaag delen we het recept voor een heerlijke boerenkoolstamppot met rode kool, geitenkaas en vegaballetjes.
20 min bereiding
Om je vingers bij af te likken, deze vegan mungboon omelet
Bij Vitaily zijn we dól op lekker en gezond eten. We tippen dan ook zo nu en heel graag een lekker maal op onze site, in samenwerking met plant-based chef-kok Geneal Harreman van Restaurant Waku Waku in Utrecht. We trappen af met een verrukkelijk ontbijt: dit vegan mungboon omelet.