HOE DOE JE DAT NOU, EEN ZOMER GENIETEN?

Download de gratis
Zomerspecial

* Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.

Hoe doe je dat nou, een zomer genieten?

Natuurlijk doen we allemaal ons best om zo bewust mogelijk te leven. Om gezond te eten, om voldoende water te drinken, om op tijd naar bed te gaan, om genoeg te slapen… We weten allemaal haarfijn wat goed voor ons is en wat niet. Maar we weten ook allemaal dat het in theorie vaak een tikkie makkelijker is dan in de praktijk. Het weten is één; het ook echt doen is weer een heel ander verhaal. 

Veel mannen en vrouwen leiden een druk leven. Ook in de zomer. Want of je nu fulltime aan het werk bent of fulltime voor je kroost zorgt (en alles daartussenin); het lijkt wel of er al-tijd te weinig uren zitten in een dag. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Maar we kunnen je wél helpen een beetje beter voor jezelf te zorgen en vitaal de (na)zomer door te komen. Heb je het gevoel dat je batterij af en toe een beetje leeg is? Dat je afweer niet helemaal tiptop in orde is? Voelen je spieren wat moe aan? Mag je huid wel wat meer stralen? Dat snappen we. We helpen je daarmee en veel meer in dit uitgebreide online magazine.

Zo hopen we je deze zomer alvast een stuk op weg te helpen. Met deze digitale vitaminebom boordevol tips hopen we je een stukje (extra) inzicht te geven hoe je in drukke tijden, toch gezond en fit kunt genieten van de zomer. We hebben het afgelopen jaar al duizenden mensen aan een vitaler leven geholpen. En we voegen jou maar wat graag aan die club toe.

Met veel liefde hebben we dit online magazine samengesteld. Ruim 40 pagina’s bomvol tips, inspiratie, handige lijstjes en recepten voor een vitale zomer. Zo hopen we je nog breder te kunnen inspireren op het gebied van leefstijl.

En wat is een vitale zomer zonder gezonde, vrolijke en heerlijke gerechten? Als extra cadeautje hebben we in dit ebook ook nog drie heerlijke recepten van @charlies_kitchen voor je verzameld: een smoothie, salade en soepje met paling. Mmmm! Gezond en lekker smullen hoeft echt niet moeilijk te zijn!

Dus, waar wacht je nog op? Here comes the sun… 😉

 

Vitaily zorgt
voor jou

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.