Wie zijn wij?

Vitaily staat voor een vitaal leven. Vol energie kunnen sporten, de wereld ontdekken en bewust genieten. Een gezonde leefstijl staat bij Vitaily voorop. Ons advies? ‘Eet dagelijks 500 gram groenten en fruit om de ‘primaire’ vitaminen zoals vitamine B en C in eerste instantie uit je voeding te halen, beweeg en ontspan voldoende.’
Maar het kan natuurlijk zijn dat jouw lichaam wat extra’s nodig heeft. Bij vermoeidheid bijvoorbeeld, onrust in je hoofd of bij stijve spieren. Daar komt Vitaily om de hoek kijken. Voeding is een bron van de optimale gezondheid, daarnaast ondersteunen de supplementen van Vitaily om iedere dag vitaal te blijven.

Vanuit de praktijk zie je dat mensen niet bekend zijn met de voordelen van extra magnesium, vitamine D3, vitamine K2, jodium, zink, selenium en omega-3. En dat terwijl deze stoffen de vitale functies van je lichaam ondersteunen, en niet zo’n beetje ook. Vitaily vult de voedingsstoffen aan, met hoge kwaliteit ingrediënten.

Vitaily zorgt voor jou. Elke dag opnieuw.

Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat was het

Plantaardig

De allerbeste en
meest duurzame
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

Gezondheid in een zakje

Van nature zijn supplementen misschien niet sexy, maar toch proberen wij dat wel. Daarnaast zijn ze super belangrijk. Onze ‘sups’ zijn makkelijk in gebruik doordat de tabletten en capsules zijn verpakt per dagdosering. De handige dagzakjes neem je gemakkelijk overal mee naartoe – van kantoor tot weekendje weg of lange vakantie. Met een paar slokken water heb je jouw dagelijkse vitamines en mineralen in een mum van tijd binnen. Gezondheid in een zakje.

Duurzaamheid

Jij én de wereld iedere dag vitaler

Met Vitaily willen we trouwens niet alleen de gebruiker, maar ook de wereld vitaler maken. Zo zijn de dagzakjes niet van plastic, maar van biologisch afbreekbare biofolie én planten we voor iedere maanddoos een boom. Zo worden jij én de wereld iedere dag vitaler. Een win-win!

Druk, drukker,
drukst?

Het lijkt wel of er al-tijd te weinig uren zitten in een dag. Met Vitaily wordt bewust voor jezelf kiezen wel heel makkelijk…

Vitaily helpt je een handje

Natuurlijk doen we allemaal ons best om zo bewust mogelijk te leven. Om gezond te eten, om voldoende water te drinken, om op tijd naar bed te gaan, om genoeg te slapen…

We weten allemaal haarfijn wat goed voor ons is en wat niet. Maar we weten ook allemaal dat het in theorie vaak een tikkie makkelijker is dan in de praktijk. Het weten is één; het ook echt doen is weer een heel ander verhaal. Veel mannen en vrouwen leiden een druk leven. Ook jij, waarschijnlijk. Want of je nu fulltime aan het werk bent of fulltime voor je kroost zorgt (en alles daartussenin); het lijkt wel of er al-tijd te weinig uren zitten in een dag. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Maar we kunnen je wél helpen een beetje beter voor jezelf te zorgen en vitaal in het leven te staan.

Heb je het gevoel dat je batterij af en toe een beetje leeg is? Dat je afweer niet helemaal tiptop in orde is? Voelen je spieren wat moe aan? Mag je huid wel wat meer stralen? Dat snappen we.

Met Vitaily hopen we je alvast een stuk op weg te helpen. We hebben het afgelopen jaar al duizenden mensen aan een vitaler leven geholpen. En we voegen jou maar wat graag aan die club toe. Welkom!

1 miljoen mensen motiveren om te kiezen voor een gezonde leefstijl

Richard de Leth is het meesterbrein achter en de oprichter van Vitaily. Ooit een dokter in witte jas, tot hij ontdekte dat zijn passie voor gezondheidszorg niet paste bij de ‘ziektezorg’. De witte jas ging uit ­– en dat was de start van een boeiende reis. Sindsdien heeft Richard een missie: 1 miljoen mensen motiveren om te kiezen voor een gezonde leefstijl. Doe je mee?

De weg naar gezondheid

Anno nu is Richard specialist in gezondheidsmanagement en changemaker als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Leefstijl is bij alles wat hij met team OERsterk doet het sleutelwoord. Kijken naar voeding, beweging, ontspanning en mindset en mensen weer leider in plaats van lijder maken van hun gezondheid. Alles begint met een eerste stap. Het roer hoeft echt niet in een keer om.

De weg naar gezondheid is een reis die een leven lang duurt. Ik help je een route te kiezen die je dichter bij jezelf en bij je gezondheid brengt.
Richard de Leth

OERsterk is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een razend populair platform. Richard heeft inmiddels 10 bestsellers op zijn naam staan, en grote namen schuiven meerdere keren per maand aan in de OERsterk-podcast. Wekelijks belandt de OERsterk-inspiratie nieuwsbrief bij ruim 60.000 trouwe lezers in de mailbox. En dat is nog lang niet alles…

Van tientallen potjes tot eerlijk totaalconcept

‘En hoe is Vitaily ontstaan dan?’, vraag je je misschien af. Het zaadje voor Vitaily werd geplant tijdens Richard’s werk als orthomoleculair therapeut (ja, ook dat heeft-ie nog gedaan).

In zijn praktijk voor integrale geneeskunde kwam Richard erachter dat bijna iedereen een tekort aan basisvitaminen heeft. Door verschillende potjes was de zogenoemde therapietrouw vaak laag. Mensen worstelden met het vinden van de juiste merken, de kosten en met het ongemak om elke dag de juiste samenstelling te vinden.

Daar werd het idee voor Vitaily geboren om een beter en eerlijker totaalconcept te ontwikkelen. Vitaily is een combinatie van vitaal en daily: iedere dag vitaler dus! Met Vitaily zorgen wij voor jou. Uit liefde én omdat het onze passie is.

Ons team

Operationeel gezien is Richard niet meer hands-on. De drijvende krachten achter Vitaily? Dat is echte girlpower. Renate, Debbie en Anita sturen vanuit Heemskerk de supplementen de wereld over. Zij zorgen voor de juiste voorraad en verpakkingen, houden de website up-to-date, brainstormen wekelijks over grootse marketingplannen en vullen de social mediakanalen. En uiteraard heeft Vitaily aanvullend op het vaste team een sterk netwerk aan freelancers met wie we nauw samenwerken. Alles om het vitaliteitsvirus nog breder te verspreiden. Tot slot zorgt kantoorhond Bobbie voor een knuffel op zijn tijd én frisse wandeling tussen de business door.

Start direct met Vitaily

Kies je voor het abonnement? Of probeer
het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen in huis

Bestel het Abonnement
Ons favoriete product

Ons Vitaily abonnement zorgt voor elke dag gezondheid in huis. Binnen Nederland altijd gratis bezorgd.

€2,50 €2 per dagzakje

Iedere maand opzegbaar. Hoe werkt Vitaily

Bestel het Maandpakket
Voor de twijfelkonten

Waarom twijfelen of je het wel nodig hebt als je het ook eventjes kan uitproberen? Je lichaam zal je dankbaar zijn.

€75 voor jouw pakket

Wie je ook bent, Vitaily zorgt voor jou

Blijf op de hoogte

Vitale updates

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.