Vitaliteit in een dagzakje

Vitality + Daily = Vitaily.

Jou helpen om je dagelijks vitaler te voelen. Dát is onze missie.

Veel mensen gebruiken dagelijks supplementen ter ondersteuning van hun gezondheid. Verstandig, want de gemiddelde mens kan absoluut een extraatje gebruiken. Met supplementen kun je eventuele tekorten verhelpen én vooral voorkomen.

Maar welke vitamines en mineralen heb je nodig? Hoeveel moet je van elke voedingsstof slikken? Ingewikkelde vragen, waar je misschien niet 1, 2, 3 een antwoord op hebt. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, ontwikkelde Richard de Leth (doctorandus in de geneeskunde en oprichter van OERsterk) samen met een team van experts de formule voor Vitaily. Een vitale cocktail van vitamines en mineralen van de hoogste kwaliteit, precies afgestemd op wat de gemiddelde mens elke dag nodig heeft.

Gemak

Wij vinden al die losse potjes supplementen op het aanrecht maar een gedoe. Met onze krachtpatsers in handige dagzakjes krijg je elke dag een aanvulling binnen voor negen belangrijke vitaminen en mineralen. Met een paar slokken water heb je de basis voor je vitaliteit binnen. Geen uitzoekwerk meer met verschillende potjes. Plus: je neemt Vitaily gemakkelijk overal mee naartoe – van een weekendje weg tot verre reis.

Kwaliteit

Vitaily onderscheidt zich van de gemiddelde multi door hogere doseringen. Magnesium, zink, jodium, selenium en vitamine B12 verdeeld, over 2 tabletten. En de optimale concentratie vitamine D3, K2 en omega 3, in 2 softgels. Na tientallen jaren ervaring in de praktijk, is deze samenstelling excellent uitgemeten.

Duurzaam

Met Vitaily willen we niet alleen jou, maar ook de wereld vitaler maken. We planten voor elke verkochte maanddoos een boom in samenwerking met Eden Reforestation Projects. En onze dagzakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar biofolie. Ze kunnen dus ‘gewoon’ bij het GFT. Dat maakt Vitaily 100% plasticvrij.

Vegan

Vitaily bestaat uit enkel plantaardige ingrediënten. Voor onze omega 3 maken we gebruik van duurzame algenolie in plaats van visolie.

Kies voor Vitaily, elke dag een zakje met alle voedingsstoffen die je nodig hebt.
Zet je membership aan of probeer het eerst een maand. Your health will love it!

Wie zijn wij?

Vitaily staat voor een vitaal leven. Vol energie kunnen sporten, de wereld ontdekken en bewust genieten. Een gezonde leefstijl staat bij Vitaily voorop. Ons advies? ‘Eet dagelijks 500 gram groenten en fruit om de ‘primaire’ vitaminen zoals vitamine B en C in eerste instantie uit je voeding te halen, beweeg en ontspan voldoende.’
Maar het kan natuurlijk zijn dat jouw lichaam wat extra’s nodig heeft. Bij vermoeidheid bijvoorbeeld, onrust in je hoofd of bij stijve spieren. Daar komt Vitaily om de hoek kijken. Voeding is een bron van de optimale gezondheid, daarnaast ondersteunen de supplementen van Vitaily om iedere dag vitaal te blijven.

Vanuit de praktijk zie je dat mensen niet bekend zijn met de voordelen van extra magnesium, vitamine D3, vitamine K2, jodium, zink, selenium en omega-3. En dat terwijl deze stoffen de vitale functies van je lichaam ondersteunen, en niet zo’n beetje ook. Vitaily vult de voedingsstoffen aan, met hoge kwaliteit ingrediënten.

Vitaily zorgt voor jou. Elke dag opnieuw.

Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat is het

Plantaardig

De allerbeste
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

Gezondheid in een zakje

Van nature zijn supplementen misschien niet sexy, maar toch proberen wij dat wel. Daarnaast zijn ze super belangrijk. Onze ‘sups’ zijn makkelijk in gebruik doordat de tabletten en capsules zijn verpakt per dagdosering. De handige dagzakjes neem je gemakkelijk overal mee naartoe – van kantoor tot weekendje weg of lange vakantie. Met een paar slokken water heb je jouw dagelijkse vitamines en mineralen in een mum van tijd binnen. Gezondheid in een zakje.

Duurzaamheid

Jij én de wereld iedere dag vitaler

Met Vitaily willen we trouwens niet alleen de gebruiker, maar ook de wereld vitaler maken. Zo zijn de dagzakjes niet van plastic, maar van biologisch afbreekbare biofolie én planten we voor iedere maanddoos een boom. Zo worden jij én de wereld iedere dag vitaler. Een win-win!

Druk, drukker,
drukst?

Het lijkt wel of er al-tijd te weinig uren zitten in een dag. Met Vitaily wordt bewust voor jezelf kiezen wel heel makkelijk…

Vitaily helpt je een handje

Natuurlijk doen we allemaal ons best om zo bewust mogelijk te leven. Om gezond te eten, om voldoende water te drinken, om op tijd naar bed te gaan, om genoeg te slapen…

We weten allemaal haarfijn wat goed voor ons is en wat niet. Maar we weten ook allemaal dat het in theorie vaak een tikkie makkelijker is dan in de praktijk. Het weten is één; het ook echt doen is weer een heel ander verhaal. Veel mannen en vrouwen leiden een druk leven. Ook jij, waarschijnlijk. Want of je nu fulltime aan het werk bent of fulltime voor je kroost zorgt (en alles daartussenin); het lijkt wel of er al-tijd te weinig uren zitten in een dag. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Maar we kunnen je wél helpen een beetje beter voor jezelf te zorgen en vitaal in het leven te staan.

Heb je het gevoel dat je batterij af en toe een beetje leeg is? Dat je afweer niet helemaal tiptop in orde is? Voelen je spieren wat moe aan? Mag je huid wel wat meer stralen? Dat snappen we.

Met Vitaily hopen we je alvast een stuk op weg te helpen. We hebben het afgelopen jaar al duizenden mensen aan een vitaler leven geholpen. En we voegen jou maar wat graag aan die club toe. Welkom!

1 miljoen mensen motiveren om te kiezen voor een gezonde leefstijl

Richard de Leth is het meesterbrein achter en de oprichter van Vitaily. Vlak voor zijn afstuderen als arts ontdekte hij dat zijn passie voor gezondheidszorg niet paste bij de ‘ziektezorg’. De start van een boeiende reis. Sindsdien heeft Richard een missie: 1 miljoen mensen motiveren om te kiezen voor een gezonde leefstijl. Doe je mee?

De weg naar gezondheid

Anno nu is Richard specialist in gezondheidsmanagement en changemaker als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Leefstijl is bij alles wat hij met team OERsterk doet het sleutelwoord. Kijken naar voeding, beweging, ontspanning en mindset en mensen weer leider in plaats van lijder maken van hun gezondheid. Alles begint met een eerste stap. Het roer hoeft echt niet in een keer om.

De weg naar gezondheid is een reis die een leven lang duurt. Ik help je een route te kiezen die je dichter bij jezelf en bij je gezondheid brengt.
Richard de Leth

OERsterk is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een razend populair platform. Richard heeft inmiddels 10 bestsellers op zijn naam staan, en grote namen schuiven meerdere keren per maand aan in de OERsterk-podcast. Wekelijks belandt de OERsterk-inspiratie nieuwsbrief bij ruim 60.000 trouwe lezers in de mailbox. En dat is nog lang niet alles…

Van tientallen potjes tot eerlijk totaalconcept

‘En hoe is Vitaily ontstaan dan?’, vraag je je misschien af. Het zaadje voor Vitaily werd geplant tijdens Richard’s werk als orthomoleculair therapeut (ja, ook dat heeft-ie nog gedaan).

In zijn praktijk voor integrale geneeskunde kwam Richard erachter dat bijna iedereen een tekort aan basisvitaminen heeft. Door verschillende potjes was de zogenoemde therapietrouw vaak laag. Mensen worstelden met het vinden van de juiste merken, de juiste samenstelling en de kosten.

Dat resulteerde in de geboorte van Vitaily:  een beter en eerlijker totaalconcept voor suppletie. Vitaily is een combinatie van vitaal en daily: iedere dag vitaler dus! Met Vitaily zorgen wij voor jou. Uit liefde én omdat het onze passie is.

Ons team

Operationeel gezien is Richard niet meer hands-on. De drijvende krachten achter Vitaily? Dat is echte girlpower, zoals je kunt zien. Anita (derde van rechts) en Marieke (helemaal rechts) bewaken elke dag het fort en sturen vanuit Heemskerk onze supplementen de wereld over. Zij zorgen voor de juiste voorraad en verpakkingen, houden de website up-to-date en alle duizenden gebruikers blij én brainstormen wekelijks over grootse marketingplannen.

Daarnaast heeft Vitaily een sterk netwerk aan vaste freelancers met wie we nauw samenwerken. Zo ook content manager Kim (op links), copywriter Robin (tweede van links), social tijger Isabel (derde van links) en Mara om de B2B-markt mee te veroveren (tweede van rechts). Alles om het vitaliteitsvirus nog breder te verspreiden. Tot slot zorgt kantoorhond Bobbie voor een knuffel op zijn tijd én frisse wandeling tussen de business door.

Start direct met Vitaily

Kies het abonnement dat bij jou past of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Maandpakket

  • Zonder risico uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50 per dag

Membership

  • Flexibel: jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Áller-voordeligste optie
€2,50 € 2 per dag

Iedere maand opzegbaar. Hoe werkt Vitaily

Wie je ook bent, Vitaily zorgt voor jou