Makkelijk en betaalbaar,
de beste kwaliteit altijd in huis

Veel mensen gebruiken dagelijkse meerdere soorten supplementen. Wij vinden al die losse potjes maar gedoe. Jij ook? Kies voor Daily Vitaily, elke dag een zakje met alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Hoe werkt Vitaily? Zet direct je abonnement aan of probeer het eerst één maand. Your health will love it!

Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat is het

Plantaardig

De allerbeste
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

DUURZAAMHEID

Gezondheid in
een zakje

Supplementen zijn niet sexy, dat weten we. Maar wel superbelangrijk. Onze ‘sups’ zijn makkelijk in gebruik doordat de tabletten en capsules zijn verpakt per dagdosering. De handige dagzakjes neem je gemakkelijk overal mee naartoe – van kantoor tot weekendje weg of lange vakantie. Met een paar slokken water heb je jouw dagelijkse vitamines en mineralen in een mum van tijd binnen. Gezondheid in een zakje.

Start direct met Vitaily

Kies je voor het abonnement? Of probeer
het eerst een maand en ervaar het verschil.
Vandaag besteld = morgen in huis.

Word member
Ons favoriete product

Ons Vitaily membership zorgt voor elke dag gezondheid in huis. Binnen Nederland altijd gratis bezorgd.

€2,50 €2 per dagzakje

Iedere maand opzegbaar. Hoe werkt Vitaily

Bestel het Maandpakket
Voor de twijfelkonten

Waarom twijfelen of je het wel nodig hebt als je het ook eventjes kan uitproberen? Je lichaam zal je dankbaar zijn.

€75 voor jouw pakket

Hoe werkt een Vitaily-abonnement?

Jij gaat het doen (you rock!). Wij helpen je om je dagelijkse suppletie leuk én easy peasy te maken. En dat niet alleen: we inspireren je ook graag met tips over gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en rust. Vitaily is ook nog eens duurzaam, dus je kunt echt zorgeloos

Ready

Je ontvangt thuis de welkomstdoos inclusief de gratis dispenser, die we speciaal voor jou al hebben gevuld met 30 dagzakjes. Zet de dispenser op je aanrecht, eettafel of andere plek waar je ‘m goed ziet.

Refill

Joepie, jouw gezonde routine zal na 30 dagen al z’n vruchten afwerpen. In de welkomstdoos zitten 2 platte dozen. Klap een maanddoos uit en binnen een paar tellen heb je de dispenser weer gevuld.

Repeat

Elke 60 dagen ontvang je van ons een gloednieuwe doos met 60 dagzakjes in de brievenbus. Zo kun je de dispenser steeds opnieuw vullen en heb je nooit Vitaily tekort. Vitaily zorgt voor jou.

And do it right

Wij willen we niet alleen jou, maar ook de wereld vitaler maken. Zo zijn de zakjes van biologisch afbreekbaar folie én planten we een boom voor iedere maand dat jij Vitaily gebruikt.

Heb je nog vragen?

Hoogwaardige stoffen bij elkaar; magnesium, jodium, zink, vitamine B12 en selenium verdeeld over 2 tabletten. Vitamine D3, vitamine K2, omega 3 in 2 capsules.

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon blijft de basis. Vitaily is een praktische en nuttige aanvulling om je gezondheid te ondersteunen.

Vitaily Basis bevatte visolie. Duurzaamheid is iets dat wij heel belangrijk vinden, en visolie is gewoon een stuk minder duurzaam dan algenolie. Hierdoor zijn we helemaal over gestapt op het gebruik van algen. Dit noemden we ‘Vitaily Vegan’. Vitaily is voor iedereen; vandaar dat we het woordje ‘Vegan’ nu weglaten. Vitaily it is!

Nee, Vitaily is niet geschikt voor kinderen. Dit komt door de hoge hoeveelheid magnesium en vitamine D3. We houden een marge aan van ongeveer 50 kilo, of de leeftijd van 18 jaar.

Vitaily is gemaakt om te gebruiken naast een gezond voedingspatroon. Puur ter aanvulling hierop. In een gezond voedingspatroon, met 500 gram groente per dag, krijg je in principe genoeg vitamine C binnen. Vandaar dat we het niet toevoegen. Je bent natuurlijk altijd vrij om het naast Vitaily te gebruiken, als je dat wilt.

Jazeker! En daar zijn we heel erg trots op. Vitaily is 100% plastic vrij.

Alle antwoorden op je andere vragen vind je op de pagina ‘Veelgestelde vragen’.

Wij maken gezond leven
leuk, makkelijk en duurzaam

Samen maken wij jou en de wereld vitaler.

Vitaily zorgt
voor jou

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.