Een veganistische multivitamine is gemaakt voor iedereen die vitamines wil binnenkrijgen, maar daarbij ook rekening wil houden met de natuur. De vitamines van Vitaily zijn op maat gemaakt en bestaan uit acht krachtige vitaminen en mineralen. Dit is gebundeld in twee softgels en twee tabletten per dag. 

De veganistische multivitamines zijn ook nog eens handig

Een op maat gemaakt veganistisch supplement, dat klinkt goed! De veganistische multivitamine van Vitaily bestaat uit twee softgels en twee tabletten in een handig dagzakje. Zo neem je de vitamines altijd overal mee naar toe. Maar dit dagzakje is niet zomaar een zakje. Het zakje is gemaakt van biofolie. Dit mag je dus ‘gewoon’ in de GFT-bak weggooien. Niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. 

Wat zit er in de veganistische multivitamine? 

Voor iedereen zijn de juiste voedingsstoffen belangrijk. In de veganistische suppletie bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Er zit een uitgebalanceerde hoeveelheid magnesium, jodium, selenium, zink, vitamine B12, vitamine D3, vitamine K2 en omega 3 (DHA/EPA) in. De omega 3 wordt gewonnen uit pure algenolie. Elk ingrediënt is vegan en wordt zorgvuldig geselecteerd. 

Wil je meer weten? Lees hier alles over onze ingrediënten

Hoe gebruik je veganistische suppletie?

Het gebruik van Vitaily is simpel. Neem de softgels en tabletten in met wat water tijdens de lunch. Vind je het wat lastig om zoveel tabletten te slikken? Je kunt prima op de suppletie kauwen of deze fijnmalen en door je yoghurt of smoothie mengen. Dit doet niets af van de kwaliteit of de werkzaamheid van deze vitamines! 

De voordelen van vegan multivitamines 

Ondanks een goed voedingspatroon en beweging kan je gezondheid ondersteuning gebruiken. De suppletie van Vitaily ondersteunt jouw;

 • Afweer. 
 • Bloedvaten. 
 • Hart. 
 • Hersenen. 
 • Spieren. 
 • Gebit. 
 • Botten. 
 • Schildklier. 
 • Huid. 
 • Energieniveau. 
 • Gezichtsvermogen. 

De vegan suppletie vult voedingsstoffen aan die je snel mist. En deze ondersteuning is goed en fijn. Maar werken aan jouw gezondheid is zeker niet het enige wat jij bereikt met Vegan suppletie. 

De multivitamines worden gemaakt hoge kwaliteit vegan ingrediënten. We bieden dit voor de laagst mogelijke prijs aan, zonder tussenpersonen, zodat voor jou extra ondersteuning binnen handbereik ligt. En dan ook nog eens verpakt in een milieuvriendelijk handige verpakking. 

Voor wie zijn de vegan supplementen geschikt? 

Vegan supplementen is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. De grens houden wij aan omdat het ook afhankelijk is van leeftijd en gewicht. De vegan suppletie is sowieso niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Het maakt voor de suppletie niet uit of je wel of niet een vegan dieet volgt. Vitamine B12 komt niet voor in plantaardige voedsel, daarom is het raadzaam om dit via een multivitamine toe te voegen aan je dieet. 

Maar ook wanneer je de 50 bent gepasseerd, heb je baat bij vitamine B12. Doordat je ouder wordt, neemt de productie van maagzuur iets meer af. Hierdoor neem je minder vitamine B12 op. Daarom is extra vitamine B12 wel slim om te slikken. 

Alleen voor veganisten? 

Zeker niet! Je hoeft zeker niet een veganistische levensstijl te hebben om deze supplementen te slikken. De term Vegan duidt vooral op de manier waarop de suppletie is samengesteld, namelijk zonder dierlijke ingrediënten, maar wel met extra vitamine B12. 

Wat krijg je bij Vitaily? 

Je krijgt uiteraard jouw supplementen, maar dat niet alleen. Je ontvangt ook een e-book bij aankoop. Dit e-book gaat over supplementen en gezondheid en is geschreven door drs. Richard de Leth. Hierin vertelt hij alle ins en outs op het gebied van vitaminen en leeftijd. Zo weet jij precies wat je gebruikt en waarom. 

En wij doen ook nog iets terug voor de wereld. Voor iedere maand dat jij Vitaily gebruikt, planten wij een boom. Zo zorg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een groenere wereld. 

Kosten van de veganistisch multivitamine

Vitaily is beschikbaar vanaf € 2,- per dag. Deze prijs betaal je bij een abonnement. Dit wordt geïncasseerd per twee maanden, dit is € 120,- voor 60 dagzakjes.

Vegan supplementen bestellen 

Het bestellen van jouw vegan supplementen is gemakkelijk in de webshop. 

Je hebt twee keuzes in webshop; 

 • Een flexibel jaar abonnement

Het flexibele abonnement van Vitaily werkt heel simpel. De eerste keer betaal je € 120,- en ontvang je binnen enkele dagen jouw Vitaily welkomstdoos gevuld met 60 dagzakjes voor 2 maanden. Na het eerste levermoment krijg je van ons steeds een 60-dagen navulverpakking toegestuurd en betaal je automatisch iedere 2 maanden €120,-

 • Een maandabonnement (proefpakket)

Probeer je de dagzakjes van Vitaily liever eerst uit voordat je een flexibel jaarabonnement afneemt? Ook dat is geen enkel probleem! Waarom twijfelen of je het wel nodig hebt als je het ook eventjes kan uitproberen? Met dit eenmalige maandabonnement geniet je 30 dagen lang voor €2,50,- van de voordelen van Vitaily. 

Meer over Vitaily 

Een gezonde leeftijd is belangrijk. Ons advies is dagelijks 500 gram groenten en fruit eten om vitaminen zoals vitamine C en B uit je voeding te halen. En we raden je zeker aan om elke dag voldoende te bewegen en te ontspannen. 

Het kan zijn dat je wat extra’s nodig hebt. Veel mensen halen onvoldoende vitamines uit hun voeding. Daarbij helpt Vitaily graag bij! Elke dag zorgen wij een beetje voor jou met de handige dagzakjes boordevol vitamines en mineralen. Lees hier meer over ons.

Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat is het

Plantaardig

De allerbeste
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

Start direct met Vitaily

Kies je voor het abonnement? Of probeer
het eerst een maand en ervaar het verschil.
Vandaag besteld = morgen in huis.

Word member
Ons favoriete product

Ons Vitaily membership zorgt voor elke dag gezondheid in huis. Binnen Nederland altijd gratis bezorgd.

€2,50 €2 per dagzakje

Iedere maand opzegbaar. Hoe werkt Vitaily

Bestel het Maandpakket
Voor de twijfelkonten

Waarom twijfelen of je het wel nodig hebt als je het ook eventjes kan uitproberen? Je lichaam zal je dankbaar zijn.

€75 voor jouw pakket

Wie je ook bent, Vitaily zorgt voor jou

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.