Druk, drukker, drukst: goed voor jezelf zorgen als ouder, hoe doe je dat?

Weinig rollen die zo mooi zijn als het ouderschap (toch?), maar ook weinig zo uitdagend.

Zelfzorg, wat is dat? We zijn allang blij als de kids op tijd op school, bij de opvang of bij hun sportles arriveren. Tussen je eigen werk vol deadlines, het huishouden, boodschappen, sport en je sociale leven door ergens tijd vinden om op te laden en voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen, is geen peulenschil. Goed voor jezelf zorgen als ouder… Hoe dan?

06.30 uur

De wekker gaat (als er voor die tijd niet al een menselijk alarm is afgegaan) en de eerste ‘mam!’ of ‘pap?’ klinkt uit de kinderkamer. Beneden wacht een paar (nog lege) broodtrommels op je, de gymtas moet nog gepakt en in de badkamer tref je een ontplofte wasmand die je al drie dagen aanstaart. Je eigen ontbijt wordt een slok melk regelrecht uit het pak en een halve banaan. Zodra de kids eenmaal op school zijn aangekomen, voelt het alsof je er al een etmaal op hebt zitten. En dan moet je eigen (werk)dag nog beginnen.

Bij Bettina Holwerda gaat dit ook zo. Kijk maar:

Herkenbaar? Ja, dat dachten we al …

Gezond leven als ouder

Stiekem weten we natuurlijk heus wel hoe we zo goed mogelijk voor onszelf zorgen. Een gezond voedingspatroon met voldoende groente (wij adviseren 500 gram per dag), twee stuks fruit en minstens een liter water. Een stuk of 10.000 stappen per dag en daarnaast óók voldoende rust. Maar soms voelen de dagen nu eenmaal als een marathon. Hoe hard we ons best ook doen, het lukt niet altijd. Die verdomde, eeuwige to-do-lijst … 

Goed voor jezelf zorgen. Dat is best een hele puzzel. Soms trapt ons lichaam aan de rem en vraagt je lijf om extra ondersteuning. Bij een vermoeidheid die maar niet op lijkt te houden, onrust in je hoofd of kramp in je spieren. Dan kunnen extra voedingsstoffen je een steuntje in de rug geven. 

En om je een beetje op weg te helpen met meer rust, minder stress en een beter in balans-gevoel, hebben we een paar blogs voor je op een rij gezet.

Hallo, Vitaily!

Een dagelijkse energieboost… Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan komt daar Vitaily om de hoek kijken: een multivitamine in een duurzaam dagzakje. Met 9 (!) krachtige vitaminen en mineralen (o.a. magnesium, vitamine B, D3 en K2 en omega 3) van de allerhoogste kwaliteit. Volledig vegan en ontwikkeld door Richard de Leth in samenwerking met een team van experts. Geen ingewikkeld uitzoekwerk meer met allerlei verschillende potjes: Vitaily zit verpakt in een handige dispenser en komt ‘gewoon’ door de brievenbus. Je neemt elke dag de inhoud van 1 dagzakje bij de eerste of tweede maaltijd van de dag en je kunt er weer tegenaan. Hallo, vitaal steuntje in de rug!   

Of je nu hulp kunt gebruiken om je hoofd koel te houden, een scherpere focus nodigt hebt, dieper wilt slapen of ‘gewoon’ een algehele vitaliteitsboost nodig hebt: Vitaily zorgt voor jou. Want de dagen zijn al hectisch genoeg.

Een multivitamine voor iedereen

Vitaily past in élk druk schema. Zet de dispenser op je aanrecht en het enige wat je nog nodig hebt, is elke dag zes seconden en vier slokken water. Dat moet lukken, toch? 

Probeer Vitaily een maand om te kijken of onze multivitamine iets voor jou is, of profiteer van de allerlaagste prijs met een flexibel membership. Een zending vervroegen of juist iets uitstellen omdat je nog voldoende voorraad hebt? Allemaal geen probleem. 

Denk je dat je misschien profijt zou kunnen hebben van suppletie als aanvulling op je gezonde voeding? Bestel dan hier onze supps (de code bettina10 voor een tientje korting hebben we al voor je ingevuld!). Wil je er eerst meer over lezen? Geen probleem. Verdiep je in ons verhaal, de voordelen van Vitaily en onze keuzes op het gebied van duurzaamheid

Start direct met Vitaily

Kies voor ons flexibele membership of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Vitaily maandpakket

  • Eenmalig uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50 per dag

Vitaily jaar membership

  • De áller-voordeligste optie
  • Vast membership (minimaal 1 jaar)
  • Nooit meer zonder dagzakjes
€ 2,50 € 2 per dag

Vitaily flexibel membership

  • Flexibel: Jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Leveringen zijn tussentijds aan te passen
€ 3,00 € 2,20 per dag