0/5 (0 Reviews)

Witte chocolade dessert met pistachenootjes en limoen

Een diner is natuurlijk pas helemaal geslaagd als ook het dessert bij iedereen in de smaak valt. Laat dat met dit witte chocolade-dessert met pistachenootjes en limoen nou hartstikke het geval zijn.

De foto zegt al genoeg, toch?

Dit heb je nodig (voor 4 personen):
– 30 gram witte chocola, fijngehakt
– 12 bastognekoeken, fijngemalen
– 16 eetlepels magere witte chocoladekwark
– 1 handje gezouten pistache, gepeld
– 1 limoen

Zo ga je te werk voor dit dessert:
– Zet 4 glaasje neer en begin met bastognekruimels als vulling.
– Vul vervolgens elk glas met 4 eetlepels magere, witte chocoladekwark.
– Druppel een beetje limoen in elk glas.
– Top af met de fijngemalen witte chocolade en pistachenoten.

En? Lekker hè!

Nog inspiratie nodig voor een heerlijk voor- of hoofdgerecht? In samenwerking met Charlotte van Charlie’s Kitchen hebben we een compleet Vitaily Kerstmenu samengesteld. Al kunnen de gerechten natuurlijk ook príma op tafel buiten de decembermaand om:
Recept voor vistartaar van zalm en garnalen
Recept voor kipstoof met citroen en oregano