De foto zegt al genoeg, toch?
Dit heb je nodig (voor 4 personen):
– 30 gram witte chocola, fijngehakt
– 12 bastognekoeken, fijngemalen
– 16 eetlepels magere witte chocoladekwark
– 1 handje gezouten pistache, gepeld
– 1 limoen
Zo ga je te werk voor dit dessert:
– Zet 4 glaasje neer en begin met bastognekruimels als vulling.
– Vul vervolgens elk glas met 4 eetlepels magere, witte chocoladekwark.
– Druppel een beetje limoen in elk glas.
– Top af met de fijngemalen witte chocolade en pistachenoten.
En? Lekker hè!
Nog inspiratie nodig voor een heerlijk voor- of hoofdgerecht? In samenwerking met Charlotte van Charlie’s Kitchen hebben we een compleet Vitaily Kerstmenu samengesteld. Al kunnen de gerechten natuurlijk ook príma op tafel buiten de decembermaand om:
– Recept voor vistartaar van zalm en garnalen
– Recept voor kipstoof met citroen en oregano