0/5 (0 Reviews)

Vitaily voorgerecht: vistartaar van zalm en garnalen

Inspiratie nodig voor het kerstmenu dit jaar? Of zoek je een voorgerecht waar je indruk mee kunt maken op je gasten? Zoek dan niet verder! Met dit vistartaartje van zalm en garnalen pak je je gezelschap helemaal in.

⁠Samen met Charlotte van Charlie’s Kitchen hebben we een heus Vitaily Kerstmenu samengesteld. ⁠Al doen alle drie de gerechten het ook prima als Kerst al lang en breed weer voorbij is.

Vandaag: deel 1. Het voorgerecht, dus. Een overheerlijk vistartaar van zalm en garnalen. Mmmm!
⁠⁠
Dit heb je nodig (voor 4 personen):⁠
– 300 gram rauwe zalmfilet⁠
– 14 knoflookgarnalen⁠
– 2 el kappertjes⁠
– ½ citroen⁠
– 6 handjes rucola⁠
– 2 tl sojasaus⁠
– Optioneel: een avocado 🥑⁠

Zo ga je te werk: ⁠
– Snijd de zalm in kleine blokjes.⁠
– Bewaar 8 garnalen voor de garnering. ⁠
– Snijd de 6 overige fijn.⁠
– Snijd 2 handjes rucola helemaal fijn. ⁠
– Meng in een kom de rucola (fijngesneden), garnalen (in stukjes), zalm, citroensap, sojasaus.⁠
– Verdeel het mengsel over 4 vormpjes en druk goed aan. Haal de vorm eraf en serveer op een mooi bord. ⁠
– Maak af met rucola, avocado en garnalen.⁠

Eet smakelijk!

Geschreven door

Team Vitaily

Vitaily staat voor een vitaal leven. Vol energie kunnen sporten, de wereld ontdekken en bewust genieten. Natuurlijk doen we allemaal ons best om zo gezond mogelijk te leven, maar een steuntje in de rug is altijd fijn. Vitaily vult voedingsstoffen aan die de vitale functies van je lichaam ondersteunen, met hoge kwaliteit ingrediënten. Renate, Anita en Debbie sturen onze supplementen vanuit Heemskerk de hele wereld over. Daarnaast werkt Vitaily samen met een sterk netwerk van freelancers. Alles om het vitaliteits-virus nog breder te verspreiden! Vitaily zorgt voor jou. Elke dag opnieuw.