Wil&Tien: ‘Fijn dat iemand met verstand van zaken heeft nagedacht over de samenstelling van Vitaily’

Het dynamische duo over hun ontmoeting, het (gezins)leven en gezondheid

Willemijn en Martine, oftewel Wil&Tien, leerden elkaar kennen tijdens de introductieweek van hun studie Logopedie en kwamen bij elkaar in de klas. “Willemijn was meteen heel open en extravert, ik keek iets meer de kat uit de boom. Maar ze vroeg of ik naast haar kwam zitten en in die eerste week hebben we uren zitten praten over onze levensverhalen”, vertelt Martine. 

Fotografie: Cotton Photography 

In het eerste jaar van haar studie startte Willemijn een blog over beauty, maar in no time werd het een duo-project. Ze vertelt: “Ineens waren we goede vriendinnen met een gedeelde hobby. We schreven in het weekend artikelen voor de hele week over haar en make-up.” 

Uiteindelijk belandden Willemijn en Martine ook nog bij dezelfde werkgever, die heel flexibel was met werktijden. Ideaal voor de twee, die zo naast hun werk ook aan de blog konden blijven bouwen. “Langzamerhand begonnen we er geld mee te verdienen, het was een leuk bijbaantje”, gaat Willemijn verder. “Ons bedrijf werd steeds succesvoller en uiteindelijk zijn we gestopt met werken in de logopedie, zodat we ons volledig op onze content konden storten. Want: hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer zich dat uitbetaalt.”

Wil&Tien: een geoliede machine 

Ze startten een tweede blog, 2WMN (twee vrouwen die bloggen ‘aan’ (voor vrouwen) vrouwen). Daar kwamen ook andere lifestyle-gerelateerde onderwerpen aan bod – in plaats van enkel beauty. Niet lang daarna was video enorm in opkomst, en dus begonnen de ambitieuze businesspartners ook een YouTube-kanaal. We begonnen met vloggen, een YouTube kanaal hadden we gelijk al vanaf het begin met ons eerste blog LiveLifeGorgeous dus video’s maken deden we meteen al. “Ons bedrijf is echt met ons meegegroeid. Wij zijn als duo een geoliede machine: eigenlijk zitten we bijna altijd op één lijn. We werden volwassen, kregen kinderen en gingen ‘alles’ over onze levens delen – met name in vlogs. We schreven ook een boek, ‘12 Maanden Zwanger’, over zwangerschap en de eerste drie maanden met je baby,” vervolgt Martine. 

Vloggen over het (gezins)leven 

Inmiddels hebben beide dames drie kinderen en combineren ze hun werk met een druk gezinsleven. “We hebben een tof kantoor in Groningen, waar we elke maandag, dinsdagochtend en vrijdag samen content maken en onze administratie doen. In het weekend gaat ons werk soms door, maar we proberen het steeds beter te stroomlijnen en scheiden. Er zijn tijden geweest dat we continu aan het werk waren, ook thuis. Op een gegeven moment vonden onze kinderen het niet meer leuk dat we altijd aan het vloggen waren. Dat roer hebben we toen rigoureus omgegooid. Nu bakenen we alles af en is de grens duidelijk”, stelt Willemijn. 

Viva vitaliteit

De afgelopen jaren is gezondheid een steeds grotere pijler geworden in de levens van Martine en Willemijn. “In onze studententijd schreven we al recepten, maar toen lag de nadruk op makkelijk en goedkoop. Inmiddels is het meer een thema, we zijn er veel mee bezig. We zijn allebei in de dertig en omarmen ons lichaam: we willen er goed voor zorgen, zeker omdat we altijd ‘aan’ staan. Tweeënhalf jaar terug zijn we begonnen met personal training en dat doen we nog steeds elke week – op een werkdag. Zo weten we zeker dat we het niet overslaan door ‘chaos’ in huis. We zijn gaan sporten, maar niet met de visie om af te vallen. We doen het om fit en sterk en de vitale versie van onszelf te blijven. En we krijgen er energie van,” vertelt Willemijn. 

Maar ook de mentale gezondheid blijft niet achter. “De afgelopen maanden was ik overspannen”, licht Willemijn toe. “Toen heb ik een periode écht rustig aan gedaan. Nadat ik weer de oude was, heb ik erover verteld aan onze volgers. We zijn heel eerlijk en schuwen niet om te vertellen dat dingen soms zwaar zijn. Ondanks het feit dat vaders steeds meer taken op zich nemen in het gezin, komen in heel veel huishoudens de meeste verantwoordelijkheden voor de kinderen nog op de vrouw neer. We proberen te laten zien dat het niet gek is als je dan af en toe je grens bereikt. Daar moet je een balans in vinden en dat valt niet mee. Hier praten we heel open over.” 

Vitaily-fans Wil&Tien

Om zowel hun fysieke als mentale gezondheid te ondersteunen, gingen Willemijn en Martine op zoek naar een goede aanbieder van suppletie. “Het aanbod in de wereld van supplementen is gigantisch – we zagen door de bomen het bos niet meer”, lacht Martine. “We volgden Richard de Leth al heel lang, maar wisten eerst niet dat hij ook het brein achter een supplementenmerk was. Precies op het goede moment kwam Vitaily op ons pad. Omdat we allebei onder de indruk zijn van Richards kennis en kunde, hadden wij veel vertrouwen in het verschil dat Vitaily kan maken.”

Zo is Vitaily weer twee kanjers van fans rijker. “Het is supermakkelijk en je hoeft je er zelf niet in te verdiepen. Het is een prettig idee dat iemand met verstand van zaken goed over de samenstelling van Vitaily heeft nagedacht. We gebruiken het nu een half jaar en het zit helemaal in onze routine. Ik merk een positief effect op mijn hormoonhuishouding. Als mijn menstruatie eraan komt, heb ik minder PMS-gerelateerde klachten. En na het sporten dragen de supplementen dankzij de magnesium bij aan het herstel van mijn spieren. Ik voel me vitaler, stabieler en ik heb meer energie”, aldus Martine. 

Ook Willemijn is enthousiast. “Mijn huid is best onrustig. Ik heb vaak last van stressgerelateerde en hormonale acne. Mijn huidtherapeut zei dat het kan helpen om magnesium en omega 3 bij te slikken – allebei voedingsstoffen die ook in Vitaily zijn verwerkt. Dat in combinatie met minder koolhydraten en suiker heeft een positief effect op mijn huid. Mijn leefstijl vraagt een hoop van me, maar de combinatie van gezonde voeding, beweging en een beetje extra in de vorm van supplementen, maakt het behapbaar.” 

 

Denk je dat je misschien profijt zou kunnen hebben van suppletie als aanvulling op je gezonde voeding? Bestel dan hier onze supps. Wil je er eerst meer over lezen? Geen probleem. Verdiep je in ons verhaal, de voordelen van Vitaily en onze keuzes op het gebied van duurzaamheid

Start direct met Vitaily

Kies voor ons flexibele membership of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Vitaily maandpakket

  • Eenmalig uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50 per dag

Vitaily jaar membership

  • De áller-voordeligste optie
  • Vast membership (minimaal 1 jaar)
  • Nooit meer zonder dagzakjes
€ 2,50 € 2 per dag

Vitaily flexibel membership

  • Flexibel: Jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Leveringen zijn tussentijds aan te passen
€ 3,00 € 2,20 per dag