Yes, het is zomer!

En juist óók in de zomermaanden kunnen supplementen je lichaam zoveel extra’s bieden. Ontdek welke en waarom.

Profiteer van het voordelige Vitaily Zomerpakket van 60 dagzakjes met € 30,- korting! Klik hier als je niet kunt wachten, en lees anders ontspannen door en ontdek naast de voordelen óok de korting.

Belangrijkste vitaminen en mineralen

Júist in de zomer

Met deze temperaturen rijden we als typische Hollanders massaal naar de kust om te zonnen. Voor je immuunsysteem is een plons in de verkoelende Noordzee juist een goed idee. Net als het (blijven) innemen van je dagelijkse Vitaily. Want júist in de zomer kunnen supplementen je lichaam zoveel extra’s bieden:

 

Probeer het deze zomer uit en ervaar het verschil

In het zomerpakket van Vitaily vind je 60 duurzame (want: gemaakt van biofolie en 100% vegan) dagzakjes. De zakjes neem je makkelijk overal mee naartoe – tijdens een dagje uit of op vakantie. Profiteer van het voordelige Vitaily Zomerpakket met € 30,- korting!

Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat is het

Plantaardig

De allerbeste
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

HOE WERKT HET?

6 seconden,
4 slokken water

Het kan zo simpel zijn: in het biofolie dagzakje zit alles wat je elke dag nodig hebt. De inhoud van het zakje neem je heel simpel met een glas water bij de eerste maaltijd in. Cheers!

De beste supplementen in de zomer

Waarom twijfelen of je het wel nodig hebt als je het ook eventjes kan uitproberen? Je lichaam zal je dankbaar zijn.

€ 2,50 per dag
  • Zonder risico uitproberen
  • De verpakking is ook te gebruiken als dispenser
  • Persoonlijk en met liefde gevuld
(4.9/5 rating)
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis verzending
Veilig betalen
Voordelen

Waarom Vitaily?

Alle hoogwaardige stoffen bij elkaar in één zakje. Magnesium, zink, jodium, selenium en vitamine B12 verdeeld over 2 tabletten. En de optimale concentratie vitamine D3, K2 en omega 3 in 2 softgels.

Ingrediënten
per dagdosering
% RI 

Omega 3 capsule (algenolie) met vitamine D3 & K2


2 softgels

Omega 3 vetzuren
1400 mg
*
– Waarvan eicosapentaeenzuur (EPA)
420 mg
*
– Waarvan docosahexaeenzuur (DHA)
210 mg
*
Vitamine A (bètacaroteen)
400 mcg
50%
Vitamine D3 (3.000 IE)
75 mcg
1500%
Vitamine E (D-alfa-tocoferol concentraat)
10 mg
83%
Vitamine K2 (MK-7)
90 mcg
120%

Magnesium Plus


2 tabletten

Magnesium (50% bisglycinaat, 50% citraat)
300 mg
80%
Jodium (kaliumjodide)
100 mcg
67%
Selenium (L-selenomethionine)
60 mcg
109%
Zink (zinkmethionine)
9 mg
90%
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat, actieve vorm)
1.0 mg
71%
Vitamine B12 (50% methylcobalamine, 50% adenosylcobalamine)
2.8 mcg
102%
Taurine
200 mg
*
L-glycine
200 mg
*

Vulstof tablet microkristallijne cellulose, natrium carboxymethyl cellulose, leucine en HPMC. Vulstof softgel tapioca zetmeel, glycerol en water.
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Alle hoogwaardige stoffen bij elkaar in één zakje. Magnesium, zink, jodium, selenium en vitamine B12 verdeeld over 2 tabletten. En de optimale concentratie vitamine D3, K2 en omega 3 in 2 softgels.

Neem elke dag de inhoud van 1 Vitaily zakje, bij voorkeur met een glas water bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor dagelijks gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst een arts of specialist. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Bewaar dit product op een droge en koele plaats.

Belangrijkste vitaminen en mineralen

Win-win situatie

Sowieso is het natuurlijk een fijne wetenschap dat jouw dagzakje Vitaily de belangrijkste vitaminen en mineralen bevat. Je kan de basis maar vast binnen hebben niet waar? Én uit ervaring hebben we vernomen dat het door dagelijkse routines ook makkelijker wordt om de andere gezonde gewoontes vast te houden. Win-win.

Profiteer nu van 2 maanddozen Vitaily voor € 120 in plaats van € 150. Dat is maar liefst 30 euro korting.

Gebruik de code zomerpakket om de korting te ontvangen.

Heb je nog vragen?

Hoogwaardige stoffen bij elkaar; magnesium, jodium, zink, vitamine B12 en selenium verdeeld over 2 tabletten. Vitamine D3, vitamine K2, omega 3 in 2 capsules.

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon blijft de basis. Vitaily is een praktische en nuttige aanvulling om je gezondheid te ondersteunen.

Vitaily Basis bevatte visolie. Duurzaamheid is iets dat wij heel belangrijk vinden, en visolie is gewoon een stuk minder duurzaam dan algenolie. Hierdoor zijn we helemaal over gestapt op het gebruik van algen. Dit noemden we ‘Vitaily Vegan’. Vitaily is voor iedereen; vandaar dat we het woordje ‘Vegan’ nu weglaten. Vitaily it is!

Nee, Vitaily is niet geschikt voor kinderen. Dit komt door de hoge hoeveelheid magnesium en vitamine D3. We houden een marge aan van ongeveer 50 kilo, of de leeftijd van 18 jaar.

Vitaily is gemaakt om te gebruiken naast een gezond voedingspatroon. Puur ter aanvulling hierop. In een gezond voedingspatroon, met 500 gram groente per dag, krijg je in principe genoeg vitamine C binnen. Vandaar dat we het niet toevoegen. Je bent natuurlijk altijd vrij om het naast Vitaily te gebruiken, als je dat wilt.

Jazeker! En daar zijn we heel erg trots op. Vitaily is 100% plastic vrij.

Alle antwoorden op je andere vragen vind je op de pagina ‘Veelgestelde vragen’.

Vitaily Zomerpakket

Profiteer nu van 2 maanddozen Vitaily voor € 120 in plaats van € 150. Dat is maar liefst 30 euro korting. Gebruik de code zomerpakket om de korting te ontvangen.

De aanbieding is geldig t/m 31 mei en zolang de voorraad strekt.