Vitamines bij vermoeidheid

We hebben er allemaal weleens last van: vermoeidheid. Je bent bekaf, of voelt je lusteloos. Soms is de oorzaak duidelijk: je hebt bijvoorbeeld slecht geslapen of heel intensief gesport. Maar wat als dat niet zo is? En wél op tijd naar bed gaat en gezond eet, maar nog steeds niet vooruit te branden bent? Dan kunnen extra vitamines je de boost geven die je nodig hebt.

Aanvulling op je voeding

Je energiek voelen heb je voor een groot deel zelf in de hand. Zorg dat je genoeg groente en fruit eet, minimaal zeven uur per nacht onder de wol doorbrengt en twee liter H2O op een dag drinkt. Het zal je misschien verbazen hoeveel invloed je voeding heeft op je energieniveau. Als je (vaak) moe bent, zou het kunnen dat je te weinig vitamines uit je voeding kunt halen en er tekorten zijn ontstaan. Iets wat per vitamine/mineraal andere gevolgen kan hebben. 

Natuurlijk lukt het niet elke dag om alle vitaminen en mineralen binnen te krijgen via voeding. Goed nieuws: dan kan Vitaily je helpen. Onze multivitamine is een aanvulling op je voeding, waardoor je makkelijker al je benodigde vitamines en mineralen in je systeem krijgt. Vooral bij vermoeidheid, een druk leven of wanneer je een beetje kwakkelt met je gezondheid, is een multivitamine een goede aanvulling. 

 

Multivitamine bij vermoeidheid

De veganistisch multivitamine van Vitaily bevat negen (!) vitamines en mineralen die je iedere dag nodig hebt, als aanvulling op de voedingsstoffen die je uit voeding haalt. Samen ondersteunen ze de energieniveaus in je lichaam. Door een voedingssupplement te gebruiken, zorg je ervoor dat je minder snel een tekort aan vitamines of mineralen ontwikkelt. En laten tekorten vaak juíst de reden zijn van je vermoeidheid …

Vitamines en mineralen die belangrijk zijn om vermoeidheid te voorkomen, zijn o.a.: 

 • Vitamine B12: houdt je energieniveau op peil en ondersteunt je immunsysteem;
 • Vitamine D: belangrijk voor sterke botten en tanden, het immuunsysteem, je energieniveau, de spierfunctie en de gezondheid van het hart; 
 • Magnesium: is essentieel voor je zenuwstelsel, een stevig skelet en de opbouw en het functioneren van spieren. Ook speelt het een grote rol voor je weerstand en energieniveau; 
 • Zink: ondersteunt groei, de opbouw van weefsel, de aanmaak van eiwitten en een goede werking van je afweersysteem.

Uiteraard vind je deze belangrijke voedingsstoffen dan ook terug in de multivitamine van Vitaily. Benieuwd naar alle ingrediënten? Bekijk dan het overzicht van vitamines en mineralen in Vitaily en ontdek meteen waarom je ze allemaal zo hard nodig hebt.


Vitaily to the rescue

Het innemen van extra vitamines bij vermoeidheid kan je helpen om je (weer) energiek en kiplekker te voelen. Wil jij jouw lichaam extra ondersteunen en zeker weten dat je genoeg van alle belangrijke vitamines en mineralen binnenkrijgt? Bestel jouw multivitamine-bommetjes in de webshop van Vitaily!

Start direct met Vitaily

Kies voor ons flexibele membership of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Vitaily maandpakket

 • Eenmalig uitproberen
 • 30 alles-in-1-dagzakjes
 • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50 per dag

Vitaily jaar membership

 • De áller-voordeligste optie
 • Vast membership (minimaal 1 jaar)
 • Nooit meer zonder dagzakjes
€ 2,50 € 2 per dag

Vitaily flexibel membership

 • Flexibel: Jij bent in control
 • Nooit meer zonder dagzakjes
 • Leveringen zijn tussentijds aan te passen
€ 3,00 € 2,20 per dag