Korting op Vitaily

Om maar meteen met een disclaimer in huis te vallen: als je op zoek bent naar een hele dikke korting op Vitaily, dan is deze pagina niet waar je moet zijn.

Maar voor iedereen die onze vegan supplementen een keer vrijblijvend wil uitproberen, hebben we wel een cadeautje:

Met de code NIEUWEKLANT23 gaat er €7,50 van het totaalbedrag in je winkelmandje af. Ongeacht of je nu een maandpakket kiest of voor een ultra-flexibel membership gaat.

Duurzaam, plantaardig
en van hoge kwaliteit

Onze supplementen zijn 100% vegan (en onder GMP en IFS geproduceerd). Wij gebruiken geen visolie meer, maar alleen de beste kwaliteit algenolie. Daarnaast zijn onze zakjes gemaakt van biofolie en mogen ze dus ‘gewoon’ in de GFT-bak. Een stuk duurder dan plastic, maar duurzaamheid heeft een prijs. Oh – én we planten voor elke maanddoos een boom, in samenwerking met Eden Reforestation Projects. Zo wordt niet alleen jij, maar ook de wereld vitaler.

Geen standaard korting op Vitaily

Met een abonnement betaal je altijd de allerlaagste prijs. Los daarvan hebben we geen standaard korting op Vitaily. Soms hebben we wél een leuke actie. Dit noemen we altijd in onze nieuwsbrief.
Wil je meer weten over waar de kosten van Vitaily precies op gebaseerd zijn? Dat leggen we je haarfijn uit in dit artikel.

Heb je vragen over onze supplementen? Check vooral even of jouw vraag tussen onze FAQ staat.
Zo niet; mail gerust. Dan helpt onze Marieke je met liefde.

VITAAL LEVEN

Voor iedereen,
Vitaily

Vitaily staat voor een vitaal leven. Vol energie lekker sporten, de wereld ontdekken en bewust genieten. Een gezonde leefstijl staat bij Vitaily voorop. Ons advies? ‘Eet dagelijks 500 gram groenten en fruit om de ‘primaire’ vitaminen zoals vitamine B en C in eerste instantie uit je voeding te halen. En niet te vergeten: beweeg en ontspan voldoende.’

Start direct met Vitaily

Kies het abonnement dat bij jou past of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Maandpakket

  • Zonder risico uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50 per dag

Membership

  • Flexibel: jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Áller-voordeligste optie
€2,50 € 2 per dag

Iedere maand opzegbaar. Hoe werkt Vitaily

Gezondheid in een zakje

Van nature zijn supplementen misschien niet sexy, maar toch proberen wij dat wel. Daarnaast zijn ze super belangrijk. Onze ‘sups’ zijn makkelijk in gebruik doordat de tabletten en capsules zijn verpakt per dagdosering. De handige dagzakjes neem je gemakkelijk overal mee naartoe – van kantoor tot weekendje weg of lange vakantie. Met een paar slokken water heb je jouw dagelijkse vitamines en mineralen in een mum van tijd binnen. Gezondheid in een zakje.

Ga ook voor #dailyvitaily

 En dat voor minder dan de prijs van een kopje koffie per dag.

Vitaily zorgt
voor jou