Ik ga op vakantie en ik neem mee … Vitaily!

YES, vakantie! Of je nu ergens naartoe gaat of lekker thuisblijft, Vitaily is er altijd voor je.

Ga je op vakantie? Vitaily kan gewoon met je mee! Het maakt niet uit of je de Spaanse Trappen trotseert, in ijskoude bergmeren springt of tien boeken leest op het strand, Vitaily heb je altijd bij de hand. Dit moet je weten over supplementen op vakantie.

Supplementen inpakken voor vakantie

Dankzij de handige dagzakjes van Vitaily neem je heel eenvoudig precies genoeg supplementen voor je reis mee in je ruim- of handbagage. Check je een koffer in voor in het ruim? Pak je zakjes Vitaily dan in je ruimbagage in. Neem overigens niet teveel mee – anders lijkt het misschien alsof je een handeltje gaat beginnen … Zolang je supplementen meeneemt voor eigen gebruik, is het toegestaan.

Ga je een stedentripje doen en reis je alleen met een kleine koffer of rugzak? Dan mag je voedingssupplementen ook meenemen in je handbagage. In dat geval is het wel verstandig om ze in een ziplock-zakje te doen (net zoals de kleinverpakkingen vloeistof die je meeneemt), zodat je ze allemaal bij elkaar houdt en ze bij security goed kunnen zien wat het is als er toch twijfel ontstaat.

Met welke bagage je ook reist: pas op dat je ze de zakjes niet plet. De softgels met algenolie kunnen knappen. Als je op je koffer moet gaan zitten om ‘m dicht te krijgen, is het verstandig om onze krachtpatsers in een trommeltje te verpakken 😉

Supplementen bewaren bij warm weer

Zet jij koers naar een warm oord? Wij adviseren om Vitaily altijd te bewaren op kamertemperatuur, tussen 15 en 25 graden. Is het warm? Zet je zakjes Vitaily dan op een donkere, koele plek neer, zoals een kast of de keukenkastjes. Leg je zakjes Vitaily nooit in de koelkast!

Het is trouwens helemaal niet erg als er zich een wit laagje op de rode softgels zit – dat houdt oxidatie tegen. Je kunt ze gewoon slikken zoals gebruikelijk!

Start direct met Vitaily

Kies voor ons flexibele membership of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Vitaily maandpakket

  • Eenmalig uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50

Vitaily jaar membership

  • De áller-voordeligste optie
  • Vast membership (minimaal 1 jaar)
  • Nooit meer zonder dagzakjes
€ 2,50 € 2

Vitaily flexibel membership

  • Flexibel: Jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Leveringen zijn tussentijds aan te passen
€ 2,50 € 2,20
Geschreven door

Robin Pusch

Creatieve copywriter & journalist