Druk, drukker,
drukst?

Het lijkt wel of er al-tijd te weinig uren zitten in een dag. Met Vitaily wordt bewust voor jezelf kiezen wel heel makkelijk…

Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat is het

Plantaardig

De allerbeste
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

Team Vitaily zorgt voor jou!

De drijvende krachten achter Vitaily? Dat is echte girlpower. Renate, Marieke en Anita sturen vanuit Heemskerk onze supplementen de wereld over. Zij zorgen voor de juiste voorraad en verpakkingen, houden de website up-to-date, brainstormen wekelijks over grootse marketingplannen en vullen de socialmedia-kanalen.

En uiteraard heeft Vitaily aanvullend op het vaste team een sterk netwerk aan freelancers met wie we nauw samenwerken. Alles om het vitaliteitsvirus nog breder te verspreiden.

Vitamine kopen

Je kunt op veel plekken vitamines kopen. In de reformwinkel, bij de drogist en natuurlijk bij de groenteboer. Want groenten en fruit bevatten veel vitaminen en mineralen – en niet alles hoeft uit een zakje te komen, toch? We weten dat dit niet heel wervend is voor Vitaily, maar we houden gewoon van eerlijke informatie.

Toch zijn er genoeg redenen om wat extra voedingsstoffen in te nemen naast je voeding. En als je dan supplementen gaat slikken, zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Niet alle supplementen zijn even goed qua samenstelling en dosering. Waarom vitamine kopen online voor jou voordelen biedt, leggen we graag uit. In klare taal, zonder poespas!

Lees meer over vitamines

Vitamines kopen online

Vitamines online kopen, is dat verstandig? Hoe weet je wat er precies in zit en kun je de leverancier wel vertrouwen? Het antwoord op de eerste vraag is wat ons betreft “ja, vitamine kopen online is verstandig”. Vraag twee en drie baarden ons eerlijk gezegd ook zorgen.

Bij veel supplementen zie je de namen van vitaminen en mineralen op de verpakking staan, maar waar komen de ingrediënten eigenlijk vandaan? Staat er iemand sinaasappelen te persen voor vitamine C en algen te plukken voor omega-3? Bij Vitaily zijn we dol op openheid en duidelijkheid. Daarom kun je van ieder ingrediënt de herkomst opzoeken, inclusief onze motivatie om juist die bron te kiezen.

Vitamine kopen bij een betrouwbare leverancier

Dan komen we op de derde en misschien wel belangrijkste vraag bij vitamine online kopen; kun je de leverancier vertrouwen? We kunnen niet spreken voor de gehele farmaceutische industrie, maar het team van Vitaily heeft de wenkbrauwen regelmatig gefronst tijdens ons productonderzoek. Vertrouwen is essentieel bij vitamines online kopen. Je wil weten wat je in je lichaam stopt wat deze stoffen met je doen, toch?

Vitaily heeft gekozen voor een oplossing met een nauwkeurig afgemeten dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen. Zo weet je als gebruiker zeker dat je niets tekortkomt. En als je even geen behoefte hebt aan een dagelijkse dosis Vitaily, pauzeer je gewoon jouw abonnement – of je zegt je lidmaatschap op. Je zit nergens aan vast en blijft niet met een voorraad vitaminen zitten.

Vitamines bestellen

Een veelgehoorde uitdaging bij vitamines bestellen is het samenstellen van een volledige dosering met daarin alle essentiële vitaminen en mineralen. Je hebt geen idee wat er in een multivitamine zit. Maar zelf ieder ingrediënt bestellen en afwegen is niet te doen. Bij Vitaily maken we vitamines bestellen zo eenvoudig mogelijk. Je neemt dagelijks een dosis in, daarom leveren wij (biologisch afbreekbare) zakjes met precies de juiste hoeveelheid.

We bezorgen regelmatig een voorraad zodat je nooit vitaminen tekortkomt maar ook niet de kast vol met potjes hebt staan. Een abonnement maakt vitamines bestellen uiterst eenvoudig. Niet omdat je lui bent, maar omdat je die energie wel beter kunt besteden!

Vitamine online bestellen

Wil je niet direct een abonnement afsluiten? Dat kun je eerst een maandpakket vitamine online bestellen. Zo kun je voor een periode van 30 dagen testen of Vitaily je écht meer energie geeft. Omdat je bij online vitamine bestellen moet vertrouwen op onze beloften en de kwaliteit die we bieden, kun je voor ieder ingrediënt op onze website precies zien wat het is, wat het doet en waar het vandaan komt. Wel zo transparant.

Wat er niet in in een multivitamine zit, is voor veel klanten minstens zo belangrijk als wat er wel in zit. Wat dat betreft kun je met een gerust hart online vitamines bestellen van Vitaily, want alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong en geschikt voor een vegan leefstijl. Dit betekent geen goedkope visolie, maar algenolie – een hoogwaardig, duurzaam en vegan ingrediënt. Of je nu veel vlees eet en eieren rauw uit de schaal drinkt of volledig plantaardig eet, de vegan samenstelling maakt Vitaily geschikt voor (bijna) iedereen.

Voor de zekerheid adviseren we een minimumleeftijd van 18 jaar. Als je ziek of zwanger bent, neem dan eerst even contact op met de huisarts voor je Vitaily gaat slikken. Zo maken we vitamine bestellen online niet alleen eenvoudig, maar zorgen we ervoor dat al onze klanten veilig gebruik kunnen maken van het meest natuurlijke vitamine supplement op de markt!

Naast jouw welzijn letten we ook op onze omgeving. Daarom zijn de zakjes biologisch afbreekbaar (kunnen gewoon in de GFT bak) én maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen van biologische oorsprong. We planten zelfs een boom voor iedere doos Vitaily die we versturen. Zo werken we samen aan een gezonde wereld met jou als stralend middelpunt!

Minder tekst

Maandpakket

  • Zonder risico uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50 per dag

Membership

  • Flexibel: jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Áller-voordeligste optie
€2,50 € 2 per dag

Iedere maand opzegbaar. Hoe werkt Vitaily

Maak jezelf en de
wereld vitaler

Wij willen zowel jou als de wereld vitaler maken. Zo zijn onze dagzakjes niet van plastic, maar van biologisch afbreekbare biofolie én planten we voor iedere maand dat jij Vitaily ontvangt een boom.

Biologisch afbreekbare folie

Onze zakjes zijn gemaakt van biofolie en mogen gewoon in de GFT-bak. (Een stuk duurder dan plastic, maar duurzaamheid heeft een prijs.)

100% vegan

Onze supplementen zijn onder GMP en IFS geproduceerd en wij gebruiken geen visolie meer, maar alleen de beste kwaliteit algenolie. (Wederom veel duurder, maar you know us.)

Elke maand een boom

Voor elke maand waarin een klant Vitaily gebruikt, planten wij een boom (i.s.m. Eden Reforestation Projects). Zo word jij en de wereld iedere dag vitaler.

Iedere dag beter

Jij bent het waard om je elke dag vitaal te voelen. Vitaily helpt een handje door de voedingsstoffen aan te vullen, zodat jij elke dag alles binnenkrijgt wat nodig is voor een optimale leefstijl.

Wij geloven dat door onze gezondheid van binnenuit aan te pakken, we de wereld van binnenstebuiten kunnen veranderen.

Vandaag besteld = morgen in huis

Laten we kiezen voor gezondheid.
Je body en mind zullen je dankbaar zijn.

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.