Dit heb je nodig (voor 2 personen):
– 80 gram orzo
– 200 gram knoflookgarnalen
– 100 gram rucola
– 500 gram gekleurde cherrytomaten
– 1 hand verse basilicum
– snuf peper en zout
– olijfolie
– 1⁄2 citroen
Ingrediënten voor de pistache pesto:
– 2 el olijfolie
– 2 handen verse basilicium
– 1 hand pistachenoten
– 1 grote hand parmezaanse kaas
– 1 uitgeknepen citroen
En zo maak je het:
1. Kook de orzo zoals staat aangegeven op de verpakking.
2. Gebruik voor de pistache pesto een staafmixer, mix alle ingrediënten.
3. Halveer de gekleurde cherry tomaatjes. Breng op smaak met een beetje olijfolie, peper, zout en verse basilicum.
4. Giet de orzo af.
5. Zet een wokpan op het vuur met een beetje olie. Voeg de orzo, pesto en knoflookgarnalen toe. Roer goed door.
6. Serveer de orzo met rucola en sluit af door een klein beetje van de citroenhuid boven het gerecht te raspen.
Ook lekker om gekoeld als (lauwwarme) salade te eten.
Recept ontwikkeld door Charlie’s Kitchen.
Start direct met Vitaily
Kies voor ons flexibele membership of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.
Vitaily maandpakket
- Eenmalig uitproberen
- 30 alles-in-1-dagzakjes
- Verzendkosten € 3,95 (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
Vitaily jaar membership
- De áller-voordeligste optie
- Vast membership (minimaal 1 jaar)
- Nooit meer zonder dagzakjes
Vitaily flexibel membership
- Flexibel: Jij bent in control
- Nooit meer zonder dagzakjes
- Leveringen zijn tussentijds aan te passen
Geschreven door
Charlotte de Jong
Online voedingsdeskundige, spreker, content creator en transformatiecoach