0/5 (0 Reviews)

Pizza met burrata en courgette

Zo, tijd voor een heerlijk recept voor het weekend! Charlotte van Charlie’s Kitchen heeft

Dit heb je nodig (voor 6 tot 8 punten pizza)

  • 1 bloemkoolbodem of normale pizzabodem
  • 1 el goede olijfolie
  • 1 rode ui, in maantjes
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 handje rucola
  • 1 burrata
  • 1 hand Parmezaanse kaas
  • 1 blik artisjokken
  • 10 dunne plakjes courgette

Zo maak je ‘m: 

  1. Smeer de pizzabodem in met olijfolie en verwarm in de oven zoals staat aangegeven. Meestal is dat +- 5 minuten.
  2. Bak de pijnboompitjes in met een beetje peper en zout tot ze goudbruin zijn. 
  3. Snijd de courgette en artisjokken in flinterdunne plakjes. Hiervoor kun je eventueel (voorzichtig!) een kaasschaaf gebruiken.
  4. Beleg de pizzabodem met de plakjes courgette, plakjes artisjok en rode ui maantjes.
  5. Trek de burrata in stukjes met je handen (zoals het hoort ;)) en sluit af met de Parmezaanse kaas. 
  6. Zet de pizza tussen de 10 en 15 minuten in de oven op 180 graden. Houd goed in de gaten, want elke oven is anders. Als de pizza er goed uitziet, haal je ‘m eruit. Eet smakelijk! 

Start direct met Vitaily

Kies voor ons flexibele membership of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Vitaily maandpakket

  • Eenmalig uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50

Vitaily jaar membership

  • De áller-voordeligste optie
  • Vast membership (minimaal 1 jaar)
  • Nooit meer zonder dagzakjes
€ 2,50 € 2

Vitaily flexibel membership

  • Flexibel: Jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Leveringen zijn tussentijds aan te passen
€ 2,50 € 2,20
Geschreven door

Charlotte de Jong

Online voedingsdeskundige, spreker, content creator en transformatiecoach