Multivitamine voor en tijdens de zwangerschap

Ben je zwanger? Allereerst van harte gefeliciteerd, natuurlijk. Een spannende tijd, waarin het belangrijk is dat je extra vitamines en mineralen binnenkrijgt. Maar hoe zit het eigenlijk met het innemen van suppletie als je zwanger wilt worden?

Ben je zwanger? Allereerst van harte gefeliciteerd, natuurlijk. Een spannende tijd, waarin het belangrijk is dat je extra vitamines en mineralen binnenkrijgt. Die heb je niet alleen zelf hard nodig; ook het kleintje (of de kleintjes) in je buik kan/kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is foliumzuur; een vitamine die de kans op gezondheidsproblemen van je kindje verkleint. Maar hoe zit het eigenlijk met het innemen van suppletie als je zwanger wilt worden? In dit blog gaan we daar wat dieper op in.

Een multivitamine voor en tijdens de zwangerschap

Als je (nog) niet zwanger bent, maar dit wel graag wilt worden, is het ook belangrijk om goed te kijken naar de vitamines en mineralen die je binnenkrijgt. Het slikken van een speciale multivitamine bereidt je lichaam alvast goed voor op de gewenste zwangerschap.

Bovendien bevat een speciale multivitamine voor de zwangerschap alle essentiële vitamines en mineralen die je lichaam in deze bijzondere tijd nodig heeft. Daarom raadt Vitaily de multivitamine Vitals Elke Dag Mama aan. Geen Vitaily dus, daar zijn we heel eerlijk in. Onze supplementen bevatten namelijk (nog) geen foliumzuur.

In de multivitamine Vitals Elke Dag Mama zit precies wat je nodig hebt als je zwanger bent, maar ook als je graag zwanger wilt worden:

Lees hier meer over Vitamine D3.

Belangrijk: Omega-3 vetzuren tijdens de zwangerschap

Daarnaast raden we je aan om in de gaten te houden of je voldoende Omega-3 vetzuren binnenkrijgt. Deze vetzuren zitten bijvoorbeeld in algen- en visolie en zijn tijdens, voor én na de zwangerschap heel belangrijk voor:
● Een normale groei en ontwikkeling van de baby.
● De visuele ontwikkeling van de foetus en baby’s die borstvoeding krijgen.
● De ontwikkeling van de hersenen van de foetus en baby’s die borstvoeding krijgen.

Multivitaminen: een goed idee voor, tijdens na de zwangerschap

Het is hoe dan ook belangrijk om voldoende Omega-3 vetzuren, vitamines en mineralen binnen te krijgen. Ook als je niet zwanger bent of wilt worden. Gezond eten en bewust leven is altijd een goed uitgangspunt en daar bovenop kun je de voedingsstoffen die je binnenkrijgt aanvullen met de multivitaminen van Vitaily.

In de multivitamine van Vitaily zit alles wat je nodig hebt om je lichaam te ondersteunen. In handige dagzakjes, zodat je jouw dagelijkse dosis altijd makkelijk meeneemt en inneemt op het moment dat het jou uitkomt. Dus waar wacht je nog op? Bestel het pakket dat bij jou past en je hebt de Vitaily multivitamine zo snel mogelijk in huis.

Start direct met Vitaily. Bestel hier jouw pakket.

Lees hier meer over multivitamine voor vrouwen.

Geschreven door

Team Vitaily

Vitaily staat voor een vitaal leven. Vol energie kunnen sporten, de wereld ontdekken en bewust genieten. Natuurlijk doen we allemaal ons best om zo gezond mogelijk te leven, maar een steuntje in de rug is altijd fijn. Vitaily vult voedingsstoffen aan die de vitale functies van je lichaam ondersteunen, met hoge kwaliteit ingrediënten. Renate, Anita en Debbie sturen onze supplementen vanuit Heemskerk de hele wereld over. Daarnaast werkt Vitaily samen met een sterk netwerk van freelancers. Alles om het vitaliteits-virus nog breder te verspreiden! Vitaily zorgt voor jou. Elke dag opnieuw.

Blijf op de hoogte

Vitale updates

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.