Multivitamine voor vrouwen

Waarom heb je niet zoveel energie als vrouw? Het lichaam is continu in ontwikkeling. Dit komt voor een deel door de biologische klok en onze unieke genetica per persoon, maar ook voor een deel door externe factoren. Wat je eet, hoeveel je beweegt en wanneer je rust zijn allemaal zaken die je lichamelijk en mentaal welzijn beïnvloeden – zowel in positieve als in negatieve zin.

Dat je met yoga tot rust kunt komen is fijn om te weten, maar als je een huishouden moet runnen met krijsende kinderen, is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Maar ook een (single) vrouw met een fulltime baan zonder kinderen kan problemen hebben om gezond te eten. Als persoon ben je uniek, maar jouw uitdagingen zijn dit niet. Met slechts enkele aanpassingen in jouw leefstijl kun je de wereld (beter) aan.

Wat is de beste multivitamine voor een vrouw?

Is er veel verschil tussen mannen en vrouwen? Er zijn biologische kenmerken die anders zijn, maar tussen vrouwen onderling zijn er ook veel verschillen. Het gaat dus niet alleen om het geslacht, maar om de individuele persoon.

Bij een multivitamine voor vrouwen kun je op zoek gaan naar een oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften. Het probleem hierbij is dat het enorm veel tijd en energie kan kosten om dit in kaart te brengen. En dan moet je nog beginnen met jouw leven inrichten op basis van deze informatie. Er is helaas geen korte route naar balans in je leven. Het is een doorgaand proces waarin je kleine stappen zet, die je ook zeker moet ‘vieren’. Iedere stap brengt je namelijk weer dichterbij jouw doelstellingen. Een eenvoudige stap die je vandaag al kunt zetten, is starten met een vitamine voor vrouwen.

Welke multivitamine voor een vrouw?

We hebben al aangegeven dat er tussen vrouwen onderling veel verschillen zijn. Bij een multivitamine voor vrouwen worden de ingrediënten gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen, in combinatie met ervaringen uit de praktijk. Bij Vitaily wordt er een duidelijk verband gelegd tussen supplementen en een verantwoorde leefstijl. Daarbij zijn er een enkele vitamines en mineralen die je helpen om vitaler te worden. Laten we per functie de voornaamste stoffen bekijken:

  1. Het afweersysteem zorgt ervoor dat je minder kans maakt om ziek te worden. Als jouw lichaam sterk en gezond is, loop je minder kans op infecties door virussen of bacteriën. In Vitaily multivitamine voor vrouwen zit vitamine A, B6, D en selenium. Dit zijn ingrediënten die helpen om jouw weerstand te verhogen.
  2. Rode bloedcellen vormen een belangrijk component van je bloed. Ze zorgen ervoor dat je bloed stolt. Vitamine K ondersteunt de bloedstolling en stimuleert de aanmaak van nieuwe rode bloedcellen.
  1. Je hart is de motor van je lichaam. Je brein is de supercomputer die het lichaam aanstuurt. Door jouw hart en hersenen gezond te houden, leg je een uitstekende basis voor een gezond leven. DHA en EPA (Omega 3) leveren een bijdrage aan het optimaal functioneren van je hart en je hersenactiviteit.
  1. Heb je concentratieproblemen of merk je dat je af en toe dingen vergeet? Dit kan naast vermoeidheid een teken zijn dat je vitamine B6, jodium en/of magnesium tekortkomt. Deze bouwstoffen zorgen naast een beter geheugen en concentratievermogen ook voor een hoger energieniveau en een betere spierfunctie.
  1. Kalk levert een bijdrage aan sterke botten en een gezond gebit. Met alleen melk drinken kun je niet ‘eventjes’ de productie van kalk stimuleren, daar heb je vitamine D3 en magnesium voor nodig. Met een goede multivitamine voor een vrouw vul je eventuele tekorten aan.
  1. Heb je het gevoel dat je minder goed ziet? En zijn diverse redenen waarom het gezichtsvermogen terugneemt. DHA (Omega 3) kan helpen om weer helder te zien. Het zal je bril niet direct vervangen, maar om jouw zicht langer goed te houden heb je voldoende DHA nodig.
  1. Gewichtscontrole is voor een deel gekoppeld aan de werking van je schildklier. Ook je energiepeil wordt beïnvloed door de werking van deze klier. Met jodium en selenium stimuleer je de werking van je schildklier, wat je merkt aan je energiebalans. Het kan je ook ondersteunen bij afvallen.
  1. Natuurlijk is er niets belangrijker dan je innerlijk, maar je kunt het wel degelijk aan de buitenkant zien als je iets tekortkomt. Met vitamine A, jodium en selenium in multivitamine voor vrouwen merk je dat je huid er gezonder uitziet. Ook je haar en nagels worden sterker en glanzen meer.

Vitamine tabletten vrouw

Is er een magische pil om je beter te voelen? Nee, er is geen product dat jouw leven zomaar transformeert naar een ‘glamorous lifestyle’. Je kunt met vitamine tabletten voor vrouwen geen wonderen verrichten, maar de juiste bouwstoffen per dag helpen je wel de nodige veranderingen door te voeren in je leven, die passen bij jouw leefstijl. Je creëert er in principe de fundering mee die je in staat stelt om te werken aan meer energie, een betere planning, scherpe focus en de middelen om die voorsprong te nemen.

Zie vitamine pillen voor een vrouw niet als eindpunt, een dagelijkse dosis Vitaily is juist een goed begin van lichamelijk en mentaal welzijn.

Multi vrouw en man

Deze pagina geeft voornamelijk informatie over welke multivitamine voor een vrouw van belang is. Hoe zit het met mannen? Ook voor de heren hebben we goed nieuws. Het Vitaily supplement is namelijk ontwikkeld voor personen van 18 jaar en ouder met een minimumgewicht van 50 kilo.

Voor deze doelgroep biedt een dagelijkse dosering Vitaily multivitaminen en mineralen alles wat je nodig hebt om meer vitaliteit te ervaren in je dagelijkse leven. Daarom is er één product dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. In combinatie met een verantwoord eetpatroon en voldoende beweging én rust creëer je de optimale omstandigheden voor een vitaal leven.