Alles over een multivitamine voor mannen

Een multivitamine voor de man biedt je alles wat je nodig hebt om het maximale uit het leven te halen. Vitaily maakt het je bovendien wel heel makkelijk.

Je ‘moet’ gezond eten, voldoende water drinken, op tijd naar bed, goed slapen… En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Natuurlijk weet je dat dat het beste voor je is, maar dóe je het ook? Dat is misschien een gewetensvraag, maar geen zorgen: je bent echt niet de enige die niet altijd op zijn gezondst leeft. Iets wat ook helemaal niet zo erg is – als je er maar voor zorgt dat je in ieder geval alle vitamines en mineralen binnenkrijgt die je nodig hebt. Helemaal niet zo’n gek idee dus, om een multivitamine voor mannen te gebruiken.

Multivitamine voor mannen

Mannen zitten niet stil. Ja, misschien op het werk, maar in je vrije tijd ben je druk genoeg. Bovendien lijkt het altijd of er te weinig uren in een dag zitten. Er is altijd wel iets wat je nog wilt doen. Herkenbaar? Of zie je jouw partner hierin terug?

Of je nu op zoek bent naar een multivitamine voor je man of voor jezelf, de Vitaily multivitamine is een voedingssupplement dat precies is afgestemd op een bewust en gezond leven. De dagelijkse dosis vitamines en mineralen geeft je lichaam namelijk de extra ondersteuning om iedere keer weer het maximale uit je dag te halen.

Ondersteuning van multivitamine voor mannen

Het ondersteunt onder meer:

– Het afweersysteem met vitamine A, B6, D en selenium.
– De bloedstolling met vitamine K en de aanmaak van rode bloedcellen met vitamine B6.
– De normale werking van het hart met DHA en EPA (Omega-3 vetzuren). Deze dragen ook bij aan de hersenfunctie.
– Het zenuwstelsel, geheugen en de concentratie met vitamine B6, jodium en magnesium. Deze stoffen zijn ook goed voor je energieniveau en je spierfunctie.
– De opname van kalk en een sterk gebit met vitamine D en magnesium.
– Het gezichtsvermogen met DHA.
– De normale schildklierwerking met jodium en selenium.
– Je huid, haar en nagels met vitamine A, jodium en selenium.

Geschreven door

Team Vitaily

In ruim tien jaar heb ik in mijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde duizenden patiënten veel potjes supplementen geadviseerd. In de praktijk betekent dat veel potjes, veel geld, veel tijd en veel onrust of er de juiste stoffen en doseringen inzitten. Na een puzzeltocht van jaren lanceren we Vitaily. Het heeft zo lang geduurd omdat we extreem veel criteria hadden en alleen het beste eindproduct wilden.

Blijf op de hoogte

Vitale updates

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.