Makkelijke, kwalitatieve Magnesium-suppletie

VUL DAGELIJKS EENVOUDIG JE MAGNESIUM, VITAMINE D3, VITAMINE K2, OMEGA 3, JODIUM EN SELENIUM AAN MET EEN DUURZAAM ZAKJE VITAILY

Al meer dan 5.000+ mensen gingen je voor!

5/5

Duizenden mensen gebruiken Vitaily waaronder:

Vitaily ervaring Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk

Vitaily ervaring Giel Beelen

Giel Beelen

Vitaily ervaring Thijs Lindhout

Thijs Lindhout

Vitaily ervaring Charlotte de Jong

Charlotte de Jong

Vitaily ervaring Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar

Het belang van Magnesium-suppletie

Magnesium heeft veel belangrijke functies in het lichaam:

 • zorgt voor een goede werking van de spieren
 • speelt een rol bij de energieproductie
 • draagt bij tot een normale psychologische functie
 • belangrijk voor de bloedsuikerregulatie
 • speelt een rol bij de bloeddrukregulatie

 Je vindt magnesium vooral in bladgroenten. Veel mensen kunnen zichzelf nog beter ondersteunen door hier meer van te eten. Een supplement kan helpen bij de ondersteuning van de voeding. 

Vitaily bevat de magnesiumbisglycinaat. Dit is magnesium met het aminozuur glycine. Het lichaam neemt magnesiumbisglycinaat makkelijk op.

vitaily kwaliteit icoon

Kwaliteit

Vitaily bevat voedingsstoffen die jouw gezondheid ondersteunen. Vitaily bevat Magnesium, Jodium en Selenium verdeeld over twee tabletten & Vitamine D3, K2 en Omega 3 in één softgel.
vitaily gemak icoon

Gemak

De dagdosering bestaat uit één softgel en twee tabletten, die je in één keer kunt innemen. De suppletie zit verpakt in losse biofolie zakjes, die handig zijn om mee te nemen en die je na gebruik bij het groene afval kan weggooien.  

vitaily voordeel icoon

Betaalbaar

Vitaily is goedkoper dan losse supplementen en andere multivitamines van dezelfde kwaliteit. Je koopt namelijk rechtstreeks van de producent, zonder tussenhandelaren.

Vitaily, een zinvolle aanvulling voor jou

Naast een gezonde leefstijl met een optimaal voedingspatroon, zoals voldoende groente (wij adviseren 500 gram per dag), fruit en water, maar ook het toepassen van dagelijks bewegen, ontspanning én rust, kan het zijn dat jouw lichaam alsnog ondersteuning vraagt. Bijvoorbeeld bij vermoeidheid, onrust in je hoofd en of verkrampte spieren.

 

Extra voedingsstoffen kunnen je helpen
om jouw lichaam naar dat hogere niveau te brengen.

 

Vitaily Basis is een krachtige unieke multivitamine die
bestaat uit 7 vitaminen & mineralen (Magnesium, Jodium, Selenium, Vitamine D3, Vitamine K2 en Omega-3) verwerkt in 3 pillen, verpakt in een handig biofolie dagzakje.

Vitaily Basis sachetinhoud

Vitaily Vegan

Wanneer je hoofdzakelijk plantaardige voeding gebruikt, zoals vegetariërs en veganisten, is het raadzaam een andere combinatie van aanvullende voedingsstoffen te gebruiken.

 

Vitaily Vegan bestaat uit 8 krachtige elementen: Algenolie, Vitamine D3, Vitamine K2, Magnesium, Zink, Jodium, Selenium & Vitamine B12.

 

Je hoeft niet per definitie een veganistische leefwijze te hebben om Vitaily Vegan te slikken. De term Vegan duidt vooral op de natuurlijke manier waarop de suppletie is samengesteld.

vitaily vegan sachetinhoud

Voor wie is Vitaily?

Het is een dagelijkse aanvulling op je gezondheid. Het is geschikt voor alle volwassenen vanaf 18 jaar.

De inhoud van het dagzakje is simpel met een glas water bij de maaltijd in te nemen.

5/5

“Sublieme suppletie dat na een dag of 15 merkbaar verschillen geeft op zowel fysiek al geestelijk vlak. Als deze trend zich zo blijft voortzetten zoals ik mij nu voel dan wordt ik gebruiker voor het leven.”

Marco Salvatori

5/5

“Dit is een super product! Heel handig; 1 x daags een zakje met alles wat je lichaam extra nodig heeft. Het zakje mag bij het GFT afval weg. Ik word er heel blij van”

Just Good Care

" Pas als ik het zelf iedere dag gebruik, en aan iedereen zou adviseren van wie ik houd, dan promoot ik het aan patiënten of volgers. "

drs. Richard de Leth

Wat zit erin?

vitaily basis ingredienten vitamine d3

Vitamine D3

vitaily basis ingredienten vitamine k2

Vitamine K2

vitaily basis ingredienten omega3

Omega 3

vitaily basis ingredienten magnesium

Magnesium

vitaily basis ingredienten jodium

Jodium

vitaily basis ingredienten selenium

Selenium

Vitaily ondersteunt:

Vitaily iconen werking-01-afweer

Afweer

vitaily voordelen zenuw icoon

Zenuwstelsel

Vitaily iconen werking-03-energie

Energie

groei icoon

Groei

vitaily voordelen zicht icoon

Zicht

vitaily voordelen skelet icoon

Skelet en tanden

vitaily voordelen spier icoon

Spieren

hormonen icoon

Hormonen

vitaily voordelen huid icoon

Huid

vitaily voordelen hart icoon

Hart- en vaatstelsel

Vandaag besteld = binnen één werkdag in huis

Geïnitieerd door drs. Richard de Leth

In ruim twaalf jaar heb ik in mijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde duizenden patiënten veel potjes supplementen geadviseerd. In de praktijk betekent dat veel potjes, veel geld, veel tijd en veel onrust of er de juiste stoffen en doseringen inzitten. 

Na een puzzeltocht van jaren lanceren we Vitaily. Het heeft zo lang geduurd omdat we extreem veel criteria hadden en alleen het beste eindproduct wilden.

Dagzakjes van biologisch afbreekbaar biofolie

Het zakje mag gewoon in de groene GFT-bak. Het was heel spannend of de machines de biofolie aankonden, maar alle testen zijn inmiddels geslaagd. 

 

Het is vrij uniek, want dit concept vind je verder nergens (en biofolie is een stuk duurder dan plastic, maar duurzaamheid heeft een prijs).

 

Over duurzaamheid gesproken: de supplementen zijn onder GMP en IFS geproduceerd en de visolie heeft natuurlijk het duurzame MSC-keurmerk.

Vandaag besteld = binnen één werkdag in huis

plaatje vitaily basis met fruit
vitaily samenwerking eden projects

Maak jezelf en de wereld vitaler

Met Vitaily willen we niet alleen de gebruiker, maar ook de wereld vitaler maken. Zo zijn de dagzakjes niet van plastic, maar van biologisch afbreekbare biofolie én planten we voor iedere maanddoos een boom. Zo word jij en de wereld iedere dag vitaler.

eden reforestation projects

Reacties van Vitaily klanten

5000+ enthousiaste klanten

Fijke Willemse
Fijke WillemseBusinesscoach I Uitgeroepen tot #NR1 Counselor van Nederland en België.
Lees verder
‘Voor mij geen gedoe en geleur met en het uitzoeken van potjes meer. Maar goed bezig zijn met je gezondheid op een simpele manier. Makkelijk, tijdbesparend en verantwoord.’
Suzanne van Schaik
Suzanne van SchaikBusinesscoach
Lees verder
"Ik gebruik Vitaily nu 3 maanden en het voelt heerlijk om op deze manier elke dag, extra voedingsstoffen binnen te krijgen. Een hele mooie manier, om naast gezond leven, mijn lichaam te ondersteunen. In slechts 6 seconden per dag heb ik de suppletie ingenomen. Wat een gemak!"
Thijs Lindhout
Thijs Lindhout100% Inspiratie Podcast
Lees verder
Vitaily is een basissuplement ontwikkeld met de oersterke win-win principes. Zo wordt er een boom geplant bij elke bestelling en wordt er gebruik gemaakt van een speciale bio-folie verpakking. Het fijne van Vitaily vind ik dat alle supplementen in 1 zakje zitten. Wij kiezen nu volledig voor Vitaily.
Vilna van Betten
Vilna van BettenHealthcoach Body & Mind Reset methode
Lees verder
‘Superhandig, dat Vitaily. Toegankelijk en simpel aan je gezondheid werken. Love it!'
Kasper van der Meulen
Kasper van der MeulenBiohacker & auteur
Lees verder
Ik zoek altijd de beste merken en de natuurlijkste producten. Vaak is dat voor klanten kostbaar en het gaat gepaard met veel potten in de kast. Totdat Richard met Vitaily kwam. Alles in 1 zakje per dagje. Erg overzichtelijk! Een prachtig krachtig product die ik zelf ook gebruik en iedereen aanbeveel!’
Richard de Leth
Richard de LethOERsterk
Lees verder
"Pas als ik het zelf iedere dag gebruik, en aan iedereen zou adviseren van wie ik houd, dan promoot ik het aan patiënten of volgers. Bij Vitaily is dat zeker het geval!"
Henk Fransen
Henk Fransen
Lees verder
Ik denk dat het goed is je lijf te ondersteunen met precies díé essentiële voedingsstoffen waarvan bekend is dat mensen ze vaak tekortkomen. Vitaily biedt die mogelijkheid en daar ben ik blij mee!
Jurjen Tegelaar
Jurjen Tegelaar
Lees verder
‘Het moet voor mijn nog een beetje routine worden. Ik merk wel dat ik het nooit vergeet als ik eenmaal ga sporten. Gemak dient de mens.
Giel Beelen
Giel BeelenRadiopresentator en host KUKURU podcast
Lees verder
'Bij het goed zorgen voor je lichaam horen, naast het bekende rijtje van bewegen, eten, drinken en slaap ook supplementen. Veel mensen krijgen niet voldoende voedingsstoffen binnen. Dit is aan te vullen met supplementen. Ik kies voor Vitaily.'
Mark Tigchelaar
Mark TigchelaarSchrijver Focus AAN/UIT en oprichter van FocusAcademy.com
Lees verder
‘Dit scheelt het ongemak van meerdere potjes en het vergeten bij te bestellen. Super handig. Elke maand krijg je het automatisch thuis opgestuurd!
Charlotte de Jong
Charlotte de JongFounder Charlie's Kitchen
Lees verder
'Vitaily is simpel en daar hou ik van. Alle supplementen zitten in 1 zakje. Ideaal!'
Edwin Selij
Edwin Selijoprichter Hypnose Instituut Nederland
Lees verder
Naast mijn gezonde leefstijl, maak ik al jaren gebruik van supplementen en ik ervaar er voordelen van. Persoonlijk vind ik het lastig om uit te zoeken welke suppletie goed past. Het gemak van Vitaily vind ik fijn, de stoffen zijn al uitgezocht en bij elkaar in een biofolie dagzakje, ideaal.
Tonny Loorbach
Tonny LoorbachEigenaar IMU BV
Lees verder
‘Ik houd van lekker makkelijk en snel. Mijn zuiver Business Instinct leidde me naar Vitaily en ik was gelijk enthousiast over hun mooie missie Nederland en omstreken nog bewuster en gezonder te maken. Goed bezig zijn met je gezondheid op een simpele manier. Makkelijk, tijdbesparend en verantwoord.’

Gebruikt door duizenden

Superhandig, dat Vitaily. Niks afwegen, niet je kast vol potjes, niet hoeven uitzoeken welk merk, welke dosering… Toegankelijk en simpel aan je gezondheid werken. Love it!
Suzanne van Schaik
Businesscoach
‘Vitaily is in mijn ogen dé oplossing voor iedereen die gezond wil leven en ook houdt van gemak. Ik kan je dit product aanraden!’
Thijs Lindhout
100% Inspiratie podcast
‘Alles in 1 zakje per dagje. Overzichtelijk en puur! Een prachtig krachtig product die ik zelf ook gebruik en iedereen aanbeveel!’’
Vilna van Betten
Healthcoach en creator Body & Mind Reset methode
Het is voor mij belangrijk om mijn lijf en brein optimaal te ondersteunen. Vitality lost dat in 1 keer op: ik gooi het benodigde aantal zakjes in mijn tas als ik onderweg ben en ik krijg in no time mijn dagelijkse dosis suppletie binnen met uitstekende kwaliteit.
Kasper van der Meulen
Biohacker & auteur
Ik denk dat het goed is je lijf te ondersteunen met precies díé essentiële voedingsstoffen waarvan bekend is dat mensen ze vaak tekortkomen. Vitaily biedt die mogelijkheid en daar ben ik blij mee!
Henk Fransen
Hollistische arts
Eindelijk een basissupplement met de ideale samenstelling voor het tegenaan van je tekorten en het aantoonbaar verbeteren van je herstel voor mijn cliënten en mijzelf als fysiotherapeut en ondernemer.
Jurjen Tegelaar
Jesper Tegelaar
Fysiotherapeut en eigenaar FysioEffect

Bestel Vitaily vandaag en krijg deze bonussen:

Bonus E-book OERsterk Eten

Digitaal kookboek OERsterk Eten

Supplementen zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Dankzij dit digitale kookboek ervaar je hoe jij jezelf en je omgeving met gezonde en natuurlijke voeding kunt versterken. Tijdelijk gratis bij Vitaily t.w.v. €30,00.

vitaily digitaal boek

E-book
Supplementen

Dat is niet alles, want daarnaast ontvang je ook het e-book ‘Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen?’ gratis t.w.v. €9,95 om je verder op weg te helpen in de wereld van essentiële supplementen. 
vitaily basis boom planten

Een boom voor elke maanddoos

Voor elke maanddoos wordt er een boom geplant. Dit doen we in samenwerking met het Eden Reforestation Project. Op deze manier maken we zowel jou als de wereld vitaler.

Vitaily zorgt voor jou!

start vandaag nog met vitaily

Vandaag besteld = binnen één werkdag in huis

Vitaily Basis dagzakje

Start direct met Vitaily

Kies het pakket dat bij jou past. Vandaag besteld = binnen één werkdag in huis.

Vitaily Basis
Vitaily Vegan

Maand Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium en zink verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 softgel.

 • Een maand-verpakking om te proberen
 • Persoonlijk en met liefde gevuld
 • Vandaag besteld, morgen in huis

€ 2,- per dag

Binnenkort wordt Vitaily 100% vis-vrij. We hebben besloten om Vitaily 100% vis-vrij te maken. Dat wil zeggen dat we teruggaan naar één productvariant, gelijk aan het huidige Vitaily Vegan. De naam wordt dan – omdat we nog maar één variant hebben – simpelweg ‘Vitaily’. Klik hier om Vitaily Vegan te bestellen.

vitaily-kwartaal

Kwartaal Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium en zink verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 softgel.

 • Meest flexibele keuze
 • 12,5% goedkoper dan per maand
 • In één keer bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen in huis

€ 1,75 per dag

Binnenkort wordt Vitaily 100% vis-vrij. We hebben besloten om Vitaily 100% vis-vrij te maken. Dat wil zeggen dat we teruggaan naar één productvariant, gelijk aan het huidige Vitaily Vegan. De naam wordt dan – omdat we nog maar één variant hebben – simpelweg ‘Vitaily’. Klik hier om Vitaily Vegan te bestellen.

Jaar Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium en zink verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 softgel.

 • Voor slechts €45 per maand
 • Verzending per kwartaal
 • Iedere maand opzegbaar *
 • Vandaag besteld, morgen in huis

€ 1,50 per dag

De keuze met het meeste gemak en voordeel!

Jaar Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 capsule.

 • Voor slechts €45 per maand
 • Verzending per kwartaal
 • Iedere maand opzegbaar *

€ 1,50 per dag

De keuze met het meeste gemak en voordeel!

vitaily-kwartaal

Kwartaal Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 capsule.

 • Meest flexibele keuze
 • 12,5% goedkoper dan per maand
 • In één keer bezorgd

€ 1,75 per dag

Maand Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 capsule.

 • Zonder risico uitproberen
 • Meest veilige keuze
 • Persoonlijk en met liefde gevuld

€ 2,- per dag

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen