Gezond het nieuwe jaar in

Whoops! In de mooiste tijd van het jaar staat zelfzorg niet bij iedereen bovenaan het prioriteitenlijstje. Snappen we. Want natuurlijk zijn wij ook dol op gezelligheid en alles wat daarbij komt kijken. Een kerstkransje of vijf hier, glaasje wijn daar en een feestelijk gedekte tafel bomvol lekkers. Misschien wat kortere nachtjes, een tikkie minder beweging… We feel you.

Júist in zulke gezellig drukke tijden zouden we extra goed voor onszelf mogen (of eigenlijk: moeten) zorgen. Wat extra vitaminen en mineralen kunnen beslist geen kwaad om je in balans te houden. Gezond en fris het nieuwe jaar in, dat willen we toch stiekem allemaal?

MEGADEAL

Hét moment voor
een extra portie zelfzorg

Speciaal voor jou hebben we dan ook een megadeal. Klaar voor? Komt-ie:

Als je nu kiest voor een fantastische start van 2022, krijg je van ons € 45,- korting op ons welkomstpakket*! In plaats van € 180,- betaal jij slechts € 135,-. Wees er snel bij, want we hebben een beperkte actievoorraad.

* Ga je voor het welkomstpakket, dan kies je voor een flexibel Vitaily-abonnement dat je altijd kunt pauzeren en stopzetten wanneer jij wilt. Na het welkomstpakket ontvang je iedere 2 maanden een navulverpakking met 60 dagzakjes door je brievenbus voor € 120,-.

EXTRA ONDERSTEUNING

De beste versie
van jezelf

Je kunt nog zo’n gezonde leefstijl nastreven, maar het kan ondanks dat toch zo zijn dat jouw lichaam in deze drukke tijden wat extra ondersteuning vraagt. Bijvoorbeeld bij vermoeidheid, onrust in je hoofd of stijve spieren. Extra voedingsstoffen kunnen je helpen.

Daar komt Vitaily om de hoek kijken. Voeding is een bron van een optimale gezondheid – en daarnaast ondersteunen de supplementen van Vitaily om iedere dag vitaal te blijven. De beste versie van jezelf!

Vitaily zorgt voor jou. Elke dag opnieuw.

In een handig biofolie dagzakje zitten jouw ‘sups’ al verpakt. Dat eindeloze uitzoekwerk met allerlei verschillende potjes? Dat is dus echt verleden tijd.

Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat is het

Plantaardig

De allerbeste
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

VITAAL LEVEN

Voor iedereen,
Vitaily

Vitaily staat voor een vitaal leven. Vol energie lekker sporten, de wereld ontdekken en bewust genieten. Een gezonde leefstijl staat bij Vitaily voorop. Ons advies? ‘Eet dagelijks 500 gram groenten en fruit om de ‘primaire’ vitaminen zoals vitamine B en C in eerste instantie uit je voeding te halen. En niet te vergeten: beweeg en ontspan voldoende.’

Maar dan ben je er vaak nog niet. Vanuit de praktijk zie je dat mensen niet bekend zijn met de voordelen van extra magnesium, vitamine D3, vitamine K2, jodium, zink, selenium en omega-3. Onze omega-3 halen we uit puur algenolie. En dat terwijl deze stoffen de vitale functies van je lichaam ondersteunen – trouwens niet zo’n beetje ook. Vitaily vult de voedingsstoffen aan, met hoge kwaliteit ingrediënten. Twee tabletten en twee softgels. That’s it.

Vitaily zorgt voor jou. Elke dag opnieuw.

Mis ‘m niet, onze megadeal

Ga knallend 2022 in met deze megadeal. Omgerekend € 1,50 per dagzakje. Zeg eens eerlijk, dat is nog minder dan een coffee to go.

 

Welkomstpakket
Een fantastische start

Als je nu kiest voor een fantastische start van 2022, krijg je van ons € 45,- korting op ons welkomstpakket* met 90 dagzakjes! In plaats van € 180,- betaal jij slechts € 135,-.

€2,00 per dag €1,50 per dag

* Ga je voor het welkomstpakket, dan kies je voor een flexibel Vitaily-abonnement dat je altijd kunt pauzeren en stopzetten wanneer jij wilt. Na het welkomstpakket ontvang je iedere 2 maanden een navulverpakking met 60 dagzakjes door je brievenbus voor € 120,-.

Wees er snel bij, want we hebben een beperkte actievoorraad.

 

 

Zo werkt de welkomstdoos

In het welkomstpakket zitten 90 Vitaily dagzakjes. Maar dat is niet alles. We helpen je graag een extra handje om het leuk én easy peasy te maken om je supplementen elke dag in te nemen. Daarom hebben we er een mooie dispenser voor op het aanrecht bij gedaan.

Ready

Je ontvangt thuis de welkomstdoos inclusief de gratis dispenser, die we speciaal voor jou al hebben gevuld met 30 dagzakjes. Zet de dispenser op je aanrecht, eettafel of andere plek waar je ‘m goed ziet.

Refill

Joepie, jouw gezonde routine zal na 30 dagen al z’n vruchten afwerpen. In de welkomstdoos zitten 2 platte dozen. Klap een maanddoos uit en binnen een paar tellen heb je de dispenser weer gevuld.

Repeat

Elke 60 dagen ontvang je van ons een gloednieuwe doos met 60 dagzakjes in de brievenbus. Zo kun je de dispenser steeds opnieuw vullen en heb je nooit Vitaily tekort. Vitaily zorgt voor jou.

Let's do this!

Yes, twijfel niet langer en kies voor het flexibele abonnement. De knappe welkomstdoos komt zo snel mogelijk jouw kant op, en na 60 dagen ontvang je automatisch jouw volgende voorraad. Belangrijk: het abonnement kan je stopzetten wanneer je maar wilt.

MEGADEAL

Gezond en fris
het nieuwe jaar in

Gun jij jezelf een fantastische start van 2022? En wil je gebruikmaken van deze unieke korting op ons welkomstpakket, van maar liefst € 45? Wees er dan snel bij en zet jezelf komend jaar bovenaan je prioriteitenlijstje. You got this!

Heb je nog vragen?

Hoogwaardige stoffen bij elkaar; magnesium, jodium, zink, vitamine B12 en selenium verdeeld over 2 tabletten. Vitamine D3, vitamine K2, omega 3 in 2 capsules.

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon blijft de basis. Vitaily is een praktische en nuttige aanvulling om je gezondheid te ondersteunen.

Vitaily Basis bevatte visolie. Duurzaamheid is iets dat wij heel belangrijk vinden, en visolie is gewoon een stuk minder duurzaam dan algenolie. Hierdoor zijn we helemaal over gestapt op het gebruik van algen. Dit noemden we ‘Vitaily Vegan’. Vitaily is voor iedereen; vandaar dat we het woordje ‘Vegan’ nu weglaten. Vitaily it is!

Nee, Vitaily is niet geschikt voor kinderen. Dit komt door de hoge hoeveelheid magnesium en vitamine D3. We houden een marge aan van ongeveer 50 kilo, of de leeftijd van 18 jaar.

Vitaily is gemaakt om te gebruiken naast een gezond voedingspatroon. Puur ter aanvulling hierop. In een gezond voedingspatroon, met 500 gram groente per dag, krijg je in principe genoeg vitamine C binnen. Vandaar dat we het niet toevoegen. Je bent natuurlijk altijd vrij om het naast Vitaily te gebruiken, als je dat wilt.

Jazeker! En daar zijn we heel erg trots op. Vitaily is 100% plastic vrij.

Alle antwoorden op je andere vragen vind je op de pagina ‘Veelgestelde vragen’.

Ga ook voor #dailyvitaily

 En dat voor minder dan de prijs van een kopje koffie per dag.

Vitaily zorgt
voor jou

Blijf op de hoogte

Vitale updates

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.