Beweging

2 min lezen

Moeite om je gezonde gewoontes op vakantie vast te houden? Zo doe je dat!

De vakantie is de perfecte tijd om te ontspannen en te genieten, maar dat betekent niet dat je je gezonde (vitamine)routine overboord hoeft te gooien. Sterker nog; het is belangrijk en heus niet zo ingewikkeld om ook tijdens je vakantie goed voor jezelf te zorgen.

4 min lezen

Stijve spieren? Oorzaken, oplossingen en tips om het te voorkomen

Ken je dat? Je wordt wakker, rekt je uit en denkt: poeh, dat is weleens soepeler gegaan. Als je uit bed stapt, voel je dat het ‘niet van harte’ gaat.

3 min lezen

Zittend beroep? 5 tips om meer te bewegen tijdens je werkdag

De moderne mens zit te veel. Om de paar jaar laat het RIVM dit onderzoeken via de leefstijlmonitor. In 2021 brachten Nederlanders vanaf vier jaar doordeweeks elke dag ruim 9 uur zittend door. Op weekenddagen ligt het een uurtje lager, maar alsnog is dat te lang.

2 min lezen

Dit zijn de grote voordelen van koudetraining

Koudetraining wint de laatste jaren behoorlijk aan terrein in ons kikkerland. Steeds meer mensen treden in de voetsporen van Wim Hof. Wij snappen wel waarom, want er kleven behoorlijk wat voordelen aan koudetraining. In samenwerking met The Ice Guys Tribe vertellen we je er meer over.

2 min lezen

Sport en suppletie: zo ondersteunen vitamines en mineralen je bij (intensief) sporten

Sporten krijgt steeds meer prioriteit in ons drukke bestaan. Gelukkig maar. Want beweging is één van de drie pijlers voor een vitaal leven. Maar, belangrijke vraag: is jouw huidige voeding wel toereikend qua voedingsstoffen?

2 min lezen

Waarom magnesium zo belangrijk is als je gaat sporten

Magnesium is heel belangrijk als je gaat sporten. Je hebt het nodig voor je spieren en energiehuishouding. Lees hier meer over dit belangrijke mineraal.