Moeders, ook zo moe van alle ballen in de lucht houden?

Voel jij je de laatste tijd moe en gefrustreerd? Val je soms heftiger uit tegen je familie of huisgenoten dan je zou willen? En heb je misschien al weken last van vage lichamelijke klachten?

Niet heel vreemd, als je bekijkt wat er van je wordt gevraagd als moeder. Je bent met van alles en nog wat bezig – en daar kun je flink moe van worden soms. En die ballen hooghouden gebeurt vaak nog op hetzelfde moment ook – want net als jij lekker in je flow zit, komt er weer een: “Mam?”

Goed voor jezelf zorgen

Niet zo gek dus, dat je je soms moe en lusteloos voelt. Maar wat doe je eraan? Het is op dit moment niet anders en mogelijk moeten we ons nog wel even terughoudend opstellen. Daarom is het des te belangrijker om juist nú goed voor jezelf te zorgen, zodat je het volhoudt en het thuis gezellig blijft.

Goed voor jezelf zorgen doe je met een optimaal voedingspatroon, zoals voldoende groente (wij adviseren 500 gram per dag), fruit en water, maar ook het toepassen van dagelijks bewegen, ontspanning én rust. Maar dan alsnog kan het zijn dat jouw lichaam alsnog ondersteuning vraagt. Bijvoorbeeld bij vermoeidheid, onrust in je hoofd of verkrampte spieren.

Extra voedingsstoffen kunnen je helpen. Voor een dagelijkse energieboost heeft Vitaily acht belangrijke vitaminen en mineralen bij elkaar gebracht in een makkelijk én duurzaam zakje.

Natuurvriendelijk

In Vitaily vind je magnesium, jodium, selenium, zink, vitamine B12, vitamine D3, vitamine K2 en Omega-3. Allemaal stoffen die helpen om je lekker fit en vitaal te voelen.

Ze zijn bij elkaar verpakt als dagportie in een duurzaam biofolie-zakje. Een natuurvriendelijke verpakking dus, die zo bij het groen afval kan. Ook de bestanddelen zijn diervriendelijk en daarmee geschikt voor veganisten, want de Omega-3 komt van algenolie: helemaal plantaardig. De ideale veganistische multivitamine.

Dagelijkse energieboost

We kunnen je helaas niet helpen om alle ballen hoog te houden, maar we helpen je wel graag aan meer rust in je lijf, betere nachtrust en een hoger energielevel. Zodat jij weer kunt jongleren. Want zelfs powervrouwen kunnen wel eens een boost gebruiken. Klaar om weer te knallen?

Start direct met Vitaily

Kies voor ons flexibele membership of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Vitaily maandpakket

  • Eenmalig uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50

Vitaily jaar membership

  • De áller-voordeligste optie
  • Vast membership (minimaal 1 jaar)
  • Nooit meer zonder dagzakjes
€ 2,50 € 2

Vitaily flexibel membership

  • Flexibel: Jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Leveringen zijn tussentijds aan te passen
€ 2,50 € 2,20
Geschreven door

Kim van Weering

Digitale duizendpoot

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.