Waarom kiezen voor Vitaily?

Kwaliteit

Alle hoogwaardige
stoffen bij elkaar
in één zakje

Makkelijk

6 seconden,
4 slokken water
en dat is het

Plantaardig

De allerbeste
vegan ingrediënten

Duurzaam

Ons product is
100% plasticvrij

Hoe werkt Vitaily Business?

Thema’s als modern werkgeverschap, duurzame inzetbaarheid en employee benefit; ze zijn een groter hot topic dan ooit. Hoe trek je personeel aan, hoe behoud je ze? En misschien nog wel belangrijker: hoe houd je je werknemers gezond en voorkom je (onnodig) verzuim?

Daar komt Vitaily om de hoek kijken. Maar hoe werkt Vitaliy Business nou eigenlijk?

Interesse? Bel met Mara

Enthousiast over Vitaily en wil je onze veganistische supplementen een paar weken uitproberen op de zaak? Bel dan met Mara. Zij vertelt je met liefde wat een multivitamine voor jouw bedrijf kan betekenen en hoe zo’n membership eruit ziet. Meteen doorpakken en van start met een plan op maat? Mara regelt het voor je.

Hoeveel medewerkers worden Vitaily fan?

Zijn jij en je team overtuigd? Laten we samen inventariseren hoeveel collega’s starten met Vitaily. 

Start met Vitaily

Wij zorgen dat onze supps zo snel mogelijk bij jou en je collega’s terecht komen en er maandelijks een nieuwe, verse voorraad op de mat valt. Zo heb jij er verder geen omkijken meer naar. Makkelijk toch? 

Medewerkers
30,00*per dag

900,00 per maand

Heb je nog vragen?

Hoogwaardige stoffen bij elkaar; magnesium, jodium, zink, vitamine B12 en selenium verdeeld over 2 tabletten. Vitamine D3, vitamine K2, omega 3 in 2 capsules.

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon blijft de basis. Vitaily is een praktische en nuttige aanvulling om je gezondheid te ondersteunen.

Vitaily is gemaakt om te gebruiken naast een gezond voedingspatroon. Puur ter aanvulling hierop. In een gezond voedingspatroon, met 500 gram groente per dag, krijg je in principe genoeg vitamine C binnen. Vandaar dat we het niet toevoegen. Je bent natuurlijk altijd vrij om het naast Vitaily te gebruiken, als je dat wilt.

Jazeker! En daar zijn we heel erg trots op. Vitaily is 100% plastic vrij.

Alle antwoorden op je andere vragen vind je op de pagina ‘Veelgestelde vragen’.

Ben je er klaar voor?

Neem direct contact
op met Mara

Mara gaat je verder helpen met jullie goede voornemen. Ze helpt je met advies, het bepalen van de hoeveelheid én je kunt je bestelling direct bij haar plaatsen. Handig toch?