Makkelijke, kwalitatieve Algenolie-suppletie

VUL DAGELIJKS EENVOUDIG JE OMEGA 3 UIT ALGENOLIE, MAGNESIUM, VITAMINE D3, VITAMINE K2, VITAMINE B12, JODIUM EN SELENIUM AAN MET EEN DUURZAAM ZAKJE VITAILY VEGAN

Al meer dan 5.000+ mensen gingen je voor!

5/5
vitaily vegan sachet

Duizenden mensen gebruiken Vitaily waaronder:

Vitaily ervaring Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk

Vitaily ervaring Giel Beelen

Giel Beelen

Vitaily ervaring Thijs Lindhout

Thijs Lindhout

Vitaily ervaring Charlotte de Jong

Charlotte de Jong

Vitaily ervaring Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar

Het belang van Algenolie-suppletie

Belangrijke Omega-3 vetzuren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Deze zijn vooral te vinden in zeevis- en schaaldieren, maar ook in algen. Alfa-linoneelzuur (ALA) is een Omega-3 vetzuur dat voorkomt in planten. Deze vetzuren hebben verschillende functies:

 • DHA en EPA zijn goed voor het hart en triglycerideniveau in het bloed. Het gunstige effect wordt verkregen bij dagelijks inname van 250 mcg.
 • DHA draagt bij aan het gezichtsvermogen
 • DHA ondersteunt de hersenfunctie

Je kan EPA en DHA maken van het plantaardige Omega 3-vetzuur ALA. Aanvulling van de Omega 3-vetzuren EPA en DHA in de vorm van een supplement is dus voor de meeste mensen aan te raden. 

Vitaily Vegan bevat 1400 mg Omega-3 vetzuren gewonnen uit Algenolie uit Alaska. De Algenolie is – net als de softgels en alle ingrediënten in Vitaily Vegan – compleet vegan. Omega-3 vetzuren raken snel beschadigd door licht en verhitting. Vitaily Vegan bevat het additief Vitamine E die als antioxidant de vetzuren tegen oxidatie helpt beschermen.

Kwaliteit

Vitaily Vegan bevat voedingsstoffen die jouw gezondheid ondersteunen. Magnesium, Jodium, Selenium, Zink en Vitamine B12 verdeeld over 2 tabletten & Vitamine D3 en K2 en Omega-3 uit Algenolie in 2 softgels.

Gemak

De dagdosering bestaat uit één softgel en twee tabletten, die je in één keer kunt innemen. De suppletie zit verpakt in losse biofolie zakjes, die handig zijn om mee te nemen en die je na gebruik bij het groene afval kan weggooien.  

Betaalbaar

Vitaily Vegan is goedkoper dan losse supplementen en andere multivitamines van dezelfde kwaliteit. Je koopt namelijk rechtstreeks van de producent, zonder tussenhandelaren.

Vitaily Vegan, een zinvolle aanvulling voor jou

Naast een gezonde leefstijl met een optimaal voedingspatroon, zoals voldoende groente (wij adviseren 500 gram per dag), fruit en water, maar ook het toepassen van dagelijks bewegen, ontspanning én rust, kan het zijn dat jouw lichaam alsnog ondersteuning vraagt. Bijvoorbeeld bij vermoeidheid, onrust in je hoofd en of verkrampte spieren.

 

Extra voedingsstoffen kunnen je helpen
om jouw lichaam naar dat hogere niveau te brengen.

 

Vitaily Vegan is een 100% natuurlijk supplement en bestaat uit 8 krachtige elementen: Algenolie, Vitamine D3, Vitamine K2, Magnesium, Zink, Jodium, Selenium & Vitamine B12. De ingrediënten zijn verwerkt in 4 pillen, verpakt in een handig biofolie dagzakje.

vitaily vegan sachetinhoud

Voor wie is Vitaily Vegan?

Het is een dagelijkse aanvulling op je gezondheid. Het is geschikt voor alle volwassenen vanaf 18 jaar.

 

Je hoeft niet per definitie een veganistische leefwijze te hebben om Vitaily Vegan te slikken. De term Vegan duidt vooral op de natuurlijke manier waarop de suppletie is samengesteld.

5/5

“Sublieme suppletie dat na een dag of 15 merkbaar verschillen geeft op zowel fysiek al geestelijk vlak. Als deze trend zich zo blijft voortzetten zoals ik mij nu voel dan wordt ik gebruiker voor het leven.”

Marco Salvatori

5/5

“Dit is een super product! Heel handig; 1 x daags een zakje met alles wat je lichaam extra nodig heeft. Het zakje mag bij het GFT afval weg. Ik word er heel blij van”

Just Good Care

" Pas als ik het zelf iedere dag gebruik, en aan iedereen zou adviseren van wie ik houd, dan promoot ik het aan patiënten of volgers. "

drs. Richard de Leth

Wat zit erin?

vitaily vegan ingredient vitamine d3

Vitamine D3

vitaily vegan ingredient vitamine k2

Vitamine K2

vitaily vegan ingredient omega 3

Omega 3*

vitaily vegan ingredient magnesium

Magnesium

vitaily vegan ingredient jodium

Jodium

vitaily vegan ingredient selenium

Selenium

vitaily vegan ingredient zink

Zink

vitaily vegan ingredient vitamine b12

Vitamine B12

Lees hier meer over de ingrediënten.
* Omega 3 komt uit algenolie

Vitaily Vegan ondersteunt:

Vitaily iconen werking Vegan-Bot

Afweer

Vitaily iconen werking Vegan-Hersen

Zenuwstelsel

Vitaily iconen werking Vegan-Energie

Energie

Vitaily iconen werking Vegan-Groei

Groei

Vitaily iconen werking Vegan-Oog

Zicht

Vitaily iconen werking Vegan-Bot

Skelet en tanden

Vitaily iconen werking Vegan-Spier

Spieren

Vitaily iconen werking Vegan-Zenuw

Hormonen

Vitaily iconen werking Vegan-Huid

Huid

Vitaily iconen werking Vegan-Hart

Hart- en vaatstelsel

Kies het pakket wat bij jou past!

Dagzakjes van biologisch afbreekbaar biofolie

Het zakje mag gewoon in de groene GFT-bak. Het was heel spannend of de machines de biofolie aankonden, maar alle testen zijn inmiddels geslaagd. 

 

Het is vrij uniek, want dit concept vind je verder nergens (en biofolie is een stuk duurder dan plastic, maar duurzaamheid heeft een prijs).

 

Over duurzaamheid gesproken: de supplementen zijn onder GMP en IFS geproduceerd en de visolie heeft natuurlijk het duurzame MSC-keurmerk.

Vandaag besteld = binnen één werkdag in huis

vitaily samenwerking eden projects

Maak jezelf en de wereld vitaler

Met Vitaily willen we niet alleen de gebruiker, maar ook de wereld vitaler maken. Zo zijn de dagzakjes niet van plastic, maar van biologisch afbreekbare biofolie én planten we voor iedere maanddoos een boom. Zo word jij en de wereld iedere dag vitaler.

eden reforestation projects

Reacties van Vitaily klanten

5000+ enthousiaste klanten

Fijke Willemse
Fijke WillemseBusinesscoach I Uitgeroepen tot #NR1 Counselor van Nederland en België.
Lees verder
‘Voor mij geen gedoe en geleur met en het uitzoeken van potjes meer. Maar goed bezig zijn met je gezondheid op een simpele manier. Makkelijk, tijdbesparend en verantwoord.’
Suzanne van Schaik
Suzanne van SchaikBusinesscoach
Lees verder
"Ik gebruik Vitaily nu 3 maanden en het voelt heerlijk om op deze manier elke dag, extra voedingsstoffen binnen te krijgen. Een hele mooie manier, om naast gezond leven, mijn lichaam te ondersteunen. In slechts 6 seconden per dag heb ik de suppletie ingenomen. Wat een gemak!"
Thijs Lindhout
Thijs Lindhout100% Inspiratie Podcast
Lees verder
Vitaily is een basissuplement ontwikkeld met de oersterke win-win principes. Zo wordt er een boom geplant bij elke bestelling en wordt er gebruik gemaakt van een speciale bio-folie verpakking. Het fijne van Vitaily vind ik dat alle supplementen in 1 zakje zitten. Wij kiezen nu volledig voor Vitaily.
Vilna van Betten
Vilna van BettenHealthcoach Body & Mind Reset methode
Lees verder
‘Superhandig, dat Vitaily. Toegankelijk en simpel aan je gezondheid werken. Love it!'
Kasper van der Meulen
Kasper van der MeulenBiohacker & auteur
Lees verder
Ik zoek altijd de beste merken en de natuurlijkste producten. Vaak is dat voor klanten kostbaar en het gaat gepaard met veel potten in de kast. Totdat Richard met Vitaily kwam. Alles in 1 zakje per dagje. Erg overzichtelijk! Een prachtig krachtig product die ik zelf ook gebruik en iedereen aanbeveel!’
Richard de Leth
Richard de LethOERsterk
Lees verder
"Pas als ik het zelf iedere dag gebruik, en aan iedereen zou adviseren van wie ik houd, dan promoot ik het aan patiënten of volgers. Bij Vitaily is dat zeker het geval!"
Henk Fransen
Henk Fransen
Lees verder
Ik denk dat het goed is je lijf te ondersteunen met precies díé essentiële voedingsstoffen waarvan bekend is dat mensen ze vaak tekortkomen. Vitaily biedt die mogelijkheid en daar ben ik blij mee!
Jurjen Tegelaar
Jurjen Tegelaar
Lees verder
‘Het moet voor mijn nog een beetje routine worden. Ik merk wel dat ik het nooit vergeet als ik eenmaal ga sporten. Gemak dient de mens.
Giel Beelen
Giel BeelenRadiopresentator en host KUKURU podcast
Lees verder
'Bij het goed zorgen voor je lichaam horen, naast het bekende rijtje van bewegen, eten, drinken en slaap ook supplementen. Veel mensen krijgen niet voldoende voedingsstoffen binnen. Dit is aan te vullen met supplementen. Ik kies voor Vitaily.'
Mark Tigchelaar
Mark TigchelaarSchrijver Focus AAN/UIT en oprichter van FocusAcademy.com
Lees verder
‘Dit scheelt het ongemak van meerdere potjes en het vergeten bij te bestellen. Super handig. Elke maand krijg je het automatisch thuis opgestuurd!
Charlotte de Jong
Charlotte de JongFounder Charlie's Kitchen
Lees verder
'Vitaily is simpel en daar hou ik van. Alle supplementen zitten in 1 zakje. Ideaal!'
Edwin Selij
Edwin Selijoprichter Hypnose Instituut Nederland
Lees verder
Naast mijn gezonde leefstijl, maak ik al jaren gebruik van supplementen en ik ervaar er voordelen van. Persoonlijk vind ik het lastig om uit te zoeken welke suppletie goed past. Het gemak van Vitaily vind ik fijn, de stoffen zijn al uitgezocht en bij elkaar in een biofolie dagzakje, ideaal.
Tonny Loorbach
Tonny LoorbachEigenaar IMU BV
Lees verder
‘Ik houd van lekker makkelijk en snel. Mijn zuiver Business Instinct leidde me naar Vitaily en ik was gelijk enthousiast over hun mooie missie Nederland en omstreken nog bewuster en gezonder te maken. Goed bezig zijn met je gezondheid op een simpele manier. Makkelijk, tijdbesparend en verantwoord.’

Bestel Vitaily vandaag en krijg deze bonussen:

Bonus E-book OERsterk Eten

Digitaal kookboek OERsterk Eten

Supplementen zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon. Dankzij dit digitale kookboek ervaar je hoe jij jezelf en je omgeving met gezonde en natuurlijke voeding kunt versterken. Tijdelijk gratis bij Vitaily t.w.v. €30,00.

vitaily digitaal boek

E-book
Supplementen

Dat is niet alles, want daarnaast ontvang je ook het e-book ‘Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen?’ gratis t.w.v. €9,95 om je verder op weg te helpen in de wereld van essentiële supplementen. 

Een boom voor elke maanddoos

Voor elke maanddoos wordt er een boom geplant. Dit doen we in samenwerking met het Eden Reforestation Project. Op deze manier maken we zowel jou als de wereld vitaler.

Vitaily zorgt voor jou!

start vandaag nog met vitaily VEGAN

Vandaag besteld = binnen één werkdag in huis

vitaily vegan sachet

Start direct met Vitaily

Kies het pakket dat bij jou past. Vandaag besteld = binnen één werkdag in huis.

Vitaily Basis
Vitaily Vegan

Maand Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium en zink verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 softgel.

 • Een maand-verpakking om te proberen
 • Persoonlijk en met liefde gevuld
 • Vandaag besteld, morgen in huis

€ 2,- per dag

Binnenkort wordt Vitaily 100% vis-vrij. We hebben besloten om Vitaily 100% vis-vrij te maken. Dat wil zeggen dat we teruggaan naar één productvariant, gelijk aan het huidige Vitaily Vegan. De naam wordt dan – omdat we nog maar één variant hebben – simpelweg ‘Vitaily’. Klik hier om Vitaily Vegan te bestellen.

vitaily-kwartaal

Kwartaal Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium en zink verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 softgel.

 • Meest flexibele keuze
 • 12,5% goedkoper dan per maand
 • In één keer bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen in huis

€ 1,75 per dag

Binnenkort wordt Vitaily 100% vis-vrij. We hebben besloten om Vitaily 100% vis-vrij te maken. Dat wil zeggen dat we teruggaan naar één productvariant, gelijk aan het huidige Vitaily Vegan. De naam wordt dan – omdat we nog maar één variant hebben – simpelweg ‘Vitaily’. Klik hier om Vitaily Vegan te bestellen.

Jaar Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium en zink verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 softgel.

 • Voor slechts €45 per maand
 • Verzending per kwartaal
 • Iedere maand opzegbaar *
 • Vandaag besteld, morgen in huis

€ 1,50 per dag

De keuze met het meeste gemak en voordeel!

Jaar Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 capsule.

 • Voor slechts €45 per maand
 • Verzending per kwartaal
 • Iedere maand opzegbaar *

€ 1,50 per dag

De keuze met het meeste gemak en voordeel!

vitaily-kwartaal

Kwartaal Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 capsule.

 • Meest flexibele keuze
 • 12,5% goedkoper dan per maand
 • In één keer bezorgd

€ 1,75 per dag

Maand Basis

De juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, jodium, selenium verdeeld over 2 tabletten & vitamine D3 en K2, omega 3 in 1 capsule.

 • Zonder risico uitproberen
 • Meest veilige keuze
 • Persoonlijk en met liefde gevuld

€ 2,- per dag

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen