De 6 voordelen van een multivitamine

Wil je weten waarom een multivitamine een goed idee is? Wij zetten de 6 voordelen van een multivitamine voor je op een rij. Je leest ze hier!

Gezond eten, voldoende bewegen en genoeg slapen. We weten vaak donders goed wat nodig is om ons fijn en gezond te voelen. Maar weten is iets heel anders dan doen. Want hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms lukt het gewoon niet om op tijd naar bed te gaan of kies je voor een snelle hap onderweg. Om te zorgen dat je lichaam toch alle vitamines en mineralen binnenkrijgt die het nodig heeft, kun je supplementen innemen. We vertellen je graag over de voordelen van onze Vitaily-multivitamine. En dat zijn er nogal wat!

De multivitamines van Vitaily zijn een waardevolle aanvulling op je voedingspatroon. Deze voedingssupplementen bevatten alle belangrijke stoffen die je nodig hebt om je fit en vitaal te voelen. Dus waarom zou je het niet proberen?

Dit zijn de 6 voordelen van de multivitamine van Vitaily:

1. Alles wat je nodig hebt in een duurzaam dagzakje

Vitaily bestaat uit twee softgels en twee tabletten.

Hierin zitten alle vitamines en mineralen die je iedere dag nodig hebt, zoals vitamine, vitamine D3, vitamine B12, vitamine K2, magnesium, jodium, selenium en Omega 3.

Door een multi te gebruiken, weet je zeker dat je alle stoffen binnenkrijgt waar jouw lichaam behoefte aan heeft. En omdat je alles bij elkaar in een dosering hebt, vergeet je er nooit eentje. Handig!

2. Magnesium: meer energie en beter slapen

De Vitaily multi bevat magnesium; een mineraal dat je nodig hebt voor je zenuwen, spieren en botten. Ook levert magnesium een belangrijke bijdrage aan de energiehuishouding in je lichaam. Daardoor heb je niet alleen meer energie, maar kun je ook beter slapen.

3. EPA en DHA voor een lager cholesterol

EPA en DHA zijn Omega-3 vetzuren. Ze verkleinen de kans op hart- en vaatziekten en hebben daarnaast ook een cholesterolverlagend effect. Deze vetzuren mogen daarom niet ontbreken in een gezond voedingspatroon.

4. Ondersteuning van je immuunsysteem

De vitamines en mineralen in de multivitamine geven je immuunsysteem een boost. Vooral vitamine A en K2 en selenium zijn hier verantwoordelijk voor. Fijn in de wintermaanden, maar ook in de (vaak drukke en gezellige) warmere maanden van ons kikkerlandje kan je immuunsysteem wel wat ondersteuning gebruiken.

5. Jodium maakt je scherp

Jodium heeft een positieve invloed op je geheugen en concentratie. Dit zit al in zeevis, eieren, zuivelproducten en zeewier, maar mag ook in onze multi niet ontbreken. Jodium heb je daarnaast nodig voor een goede werking van je schildklier.

6. Altijd en overal jouw multivitamine bij de hand

Je lichaam extra ondersteunen met vitamines en mineralen is een goed idee, maar we kunnen ons voorstellen dat je niet op allerlei losse potjes en pillen zit te wachten. Daarom is een multivitamine zo handig: je hebt alles bij elkaar. Tel daarbij op dat de Vitaily multi in handige dagzakjes zit, zodat je altijd jouw portie makkelijk en snel met je meeneemt. Ook tijdens een weekendje weg, vakantie, of gewoon naar je werk.

Wil je het gemak van de supplementen van Vitaily zelf ervaren? Bestel dan snel het pakket dat bij je past en start met onze complete multivitamine. Ervaar zelf wat het met je kan doen.

Start direct met Vitaily

Kies voor ons flexibele membership of probeer het eerst een maand en ervaar het verschil. Vandaag besteld = morgen in huis.

Vitaily maandpakket

  • Eenmalig uitproberen
  • 30 alles-in-1-dagzakjes
  • Verzendkosten € 3,95  (gratis bij besteding vanaf € 80,-)
€ 2,50

Vitaily jaar membership

  • De áller-voordeligste optie
  • Vast membership (minimaal 1 jaar)
  • Nooit meer zonder dagzakjes
€ 2,50 € 2

Vitaily flexibel membership

  • Flexibel: Jij bent in control
  • Nooit meer zonder dagzakjes
  • Leveringen zijn tussentijds aan te passen
€ 2,50 € 2,20
Geschreven door

Anita van Schie

Chef de mission

Blijf op de hoogte en mis niks van onze

Vitale updates

Van blogs bomvol achtergrondinformatie tot recepten en van podcast- en boekentips tot af en toe een actie.

Door op de button te klikken ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring.